Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

kamışa uygun makine ariyorum

fatih.33

Yeni Üye
Adı
fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar balıksevdam üyeleri.
Okuma Altera Spin 2,10cm 5-20gr 2 Parça Spin Kamışı linkteki kamışı almaya karar verdim ama nasıl bir makine ile kombinlemem gerektiğini bilmiyorum. aşırıya kaçmadan şu makineleri buldum

özellikle bu iyidir bu kötüdür diyeceğiniz bunu alma diyeceğiniz bi makine var mı? veyahut linkler dışındaki önerebileceğiniz bir makine var mıdır ?

Son düzenleme:

tailofcat

Üye
Adı
fatih
Kan Grubu
A Rh Negatif
Shore jig kamışına neden lrf makinesi takmaya çalışıyorsun? düşük devirli , yüksek draglı makinelere bakmalısın. Özellikle kol topuzu mücadeleye uygun olmalı. Ancak amacın shorejig değilse bu kamışı alman yanlış.

fatih.33

Yeni Üye
Adı
fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Daha önce açtığım konu olan Levrek avı için öneriler YARDIM!! şu başlıkta bu kamış önerilmişti. Mersin liman civarında lrf spin avi yapmayi düşünüyorum nasil bi kamış seçmeliyim. Atar aralığın geniş tutmak istiyorum

tailofcat

Üye
Adı
fatih
Kan Grubu
A Rh Negatif
LRF kamışları ile ilgili genel bir bilgi almak istersen şu linki bir incele. Burdaki LRF kamışlarının atar aralıkları uzunlukları falan var.

fatih.33

Yeni Üye
Adı
fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
LRF kamışları ile ilgili genel bir bilgi almak istersen şu linki bir incele. Burdaki LRF kamışlarının atar aralıkları uzunlukları falan var.

hocam teşekkür ederim baktım da attığın kamışım neden shore jig kamış olduğunu açıklar mısınız ? üstünde spin yazıyor sonuçta. Ben geniş atar aralıklı ligt spin bir kamış arıyorum yeri geline çünkü slikonda atmak isytiyorum ki slikonlar hafif oluyor genelde yeri gelincede 15 gr sahteler atmak istiyorum. Bu yüzden böyle geniş atarlı bir kamış almak istiyorum

fatih.33

Yeni Üye
Adı
fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yok mu yardımcı olacak birileri ?
Kısacası light spin kamış ve uygun makine arıyorum yukarıdaki attığım kamışlar nasıldır ?
Ve attığım makineler uyumlu mudur ?