Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kamışlara Ayaklı Fincan Takılması ve Sarımı "Rod Wrapping"

furunotr

Daimi Üye
Adı
Haluk Pirinç
Fotoğrafı arşive attım... Bu gidişle yakın zamanla lazım olacak sanıyorum...:)

Gny14

Üye
Adı
ünal denizkuşu
vay be güzel ve temiz iş

avcihan

Aktif Üye
Adı
Cihan SARI
Birol abi ellerine sağlık bizimle paylaştığın için de çok teşekkürler

lodos24

Üye
Adı
TURUSHAN ŞANLITÜRK
helal olsun valla :)) benim shimano catana 2.70 var en uc porselen kırılmış malum kayalarda taşlarda atıyoruz nasıl yaparım diye düşünüyordum poseleni zımparaladım misineye zarar vermiyor ama yinede değiştirmekte fayda var

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
helal olsun valla :)) benim shimano catana 2.70 var en uc porselen kırılmış malum kayalarda taşlarda atıyoruz nasıl yaparım diye düşünüyordum poseleni zımparaladım misineye zarar vermiyor ama yinede değiştirmekte fayda var
Kesinlikle değiştirmek en iyisi.

compressa

Üye
Çok güzel bir çalışma olmuş Birol.
Bu konuda gerçek anlamda bir tamir hizmetinin verilemediğini düşünürsek hazırladığın bu konu herkes için faydalı bir konu olacak.
Eline sağlık.
kesinlikle katılıyorum şeref abi..
sözde müşteri memnunıyetını saglamak amaclı onarılan kamıslara bu sekılde bir uygulama yapsalar musterıyı bırakın memnun etmeyı zaptederler ticarethanelerine resmen..

lakin adamlar her zaman işin kolayına kaçmakta yap gitsin taktiği ile akılları sıra bizi kandırmakta...

konuyu açan hazırlayan arkdaşın emeğine sağlık diyorum.....

anton

Aktif Üye
Adı
Adnan Yıldırım
harika olmuş birol. tebrik ediyorum. güzel işçilik, anlatım vs harika. kamışını kendi tamir etmek isteyenler için harika bir konu. ben cengizde extremi tamir etttirdim ama işçilik vasattı. ilerde extreme halkalarını değiştireceğim.

hoksilato

Yeni Üye
çok faydalı ve güzel bir konu olmuş ellerinize sağlık

yalçın temel

Aktif Üye
Adı
Yalçın Temel
Ben 30 dakikalık olanını denememiştim. Senin deneyip sonucu yazman iyi oldu. Benim epoxy de bitti artık bir dahakini 30 dakikalık alırm. Marka varmı önereceğin?
Birol bey Türkiyede devcon epoxy var ancak 4-5 çeşit 5 dakikalık ve 30 dakikalık olanda var kamışların tamiri için hangisi daha uygun olur.http://www.metsan-store.com inceleyip görüş belirtirseniz memnun olurum.:)