İsak
Daimi Üye
- Katılım
- 4 Eki 2011
- Mesajlar
- 753
- Tepkime puanı
- 147
- Puanları
- 43
- Yaş
- 51
- Konum
- İstinye / İstanbul
- Adı
- İsak Rozanes
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Stand yapmak isteyenlere fikir olması açısından.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kesinlikle değiştirmek en iyisi.helal olsun valla) benim shimano catana 2.70 var en uc porselen kırılmış malum kayalarda taşlarda atıyoruz nasıl yaparım diye düşünüyordum poseleni zımparaladım misineye zarar vermiyor ama yinede değiştirmekte fayda var
kesinlikle katılıyorum şeref abi..Çok güzel bir çalışma olmuş Birol.
Bu konuda gerçek anlamda bir tamir hizmetinin verilemediğini düşünürsek hazırladığın bu konu herkes için faydalı bir konu olacak.
Eline sağlık.
Birol bey Türkiyede devcon epoxy var ancak 4-5 çeşit 5 dakikalık ve 30 dakikalık olanda var kamışların tamiri için hangisi daha uygun olur.http://www.metsan-store.com inceleyip görüş belirtirseniz memnun olurum.Ben 30 dakikalık olanını denememiştim. Senin deneyip sonucu yazman iyi oldu. Benim epoxy de bitti artık bir dahakini 30 dakikalık alırm. Marka varmı önereceğin?