Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kano ile jigging - spinning - lrf

B

BS Okuru

Misafir
Uygun fiyatli kayak oneriniz var mi
Genç kardeşim ben bu sektörün içerisinde iş yapan biri değilim. Hangisi ucuzdur, hangisi pahalıdır bilemiyorum. Ancak son verdiğim cevaba bir link ekledim. Kano Diyarı'nın sattığı "otaku" isimli bir kayak var. Amatör seviye bir ürün olduğundan uygun fiyatlıdır diye tahmin ediyorum(?)

Ayrıca konuyla ilgili yeni soruları olan beyefendilerden, makalelerimi biraraya topladığım, linkini aşağıda vereceğim konu başlığından sormalarını rica ediyorum. Böylece faydalı bir bilgi bankası oluşmuş olur.

Kayak ve Kano Oltacılığına Giriş Ve Jigging

Ogiveogi

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ven diğer konuyu
Genç kardeşim ben bu sektörün içerisinde iş yapan biri değilim. Hangisi ucuzdur, hangisi pahalıdır bilemiyorum. Ancak son verdiğim cevaba bir link ekledim. Kano Diyarı'nın sattığı "otaku" isimli bir kayak var. Amatör seviye bir ürün olduğundan uygun fiyatlıdır diye tahmin ediyorum(?)

Ayrıca konuyla ilgili yeni soruları olan beyefendilerden, makalelerimi biraraya topladığım, linkini aşağıda vereceğim konu başlığından sormalarını rica ediyorum. Böylece faydalı bir bilgi bankası oluşmuş olur.

Kayak ve Kano Oltacılığına Giriş Ve Jigging
diğer konuyu kirketmemek için burdan sordum çalışmadığınız biliyorum ama azçok fiyatlarından haberdar olmak için sordum

arrow

Yeni Üye
Adı
Erkan Arda Abacı
Kan Grubu
B Rh Pozitif
12792352_10208537686340711_8658713686632546857_o.jpg

Salih hocamın da önerilerini dikkate alarak suyla ilk buluşmayı gerçekleştirdim.Her ne kadar bir adet perch yakalayabilsem de suyun üstünde bu ekipmanla süzülmek çok güzel bir his,hele ki sessiz sedasız sadece ördeklerin kuşların ve rüzgarın sesinin duyulduğu bir gölde...Fotoğrafımı da sizinle paylaşıyorum :)

Spinlevrek

Daimi Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ekli dosyayı görüntüle 34101

Salih hocamın da önerilerini dikkate alarak suyla ilk buluşmayı gerçekleştirdim.Her ne kadar bir adet perch yakalayabilsem de suyun üstünde bu ekipmanla süzülmek çok güzel bir his,hele ki sessiz sedasız sadece ördeklerin kuşların ve rüzgarın sesinin duyulduğu bir gölde...Fotoğrafımı da sizinle paylaşıyorum :)
Erkan sevindim. Güle güle kullan.

B

BS Okuru

Misafir
Kürek sporuna ve olta balıkçılığına sevdalı biri olarak, bir oltacının daha kayak oltacılığına adım atmasından dolayı, ne kadar büyük mutluluk duydum anlatamam!

Hayırlı, uğurlu olsun... Laf aramızda kayak, hem estetik hem tasarım yönünden, tahminimden de güzelmiş! Denizde çok keyif alacağınızı şimdiden görür gibiyim!

Sevgiler genç kardeşim...

arrow

Yeni Üye
Adı
Erkan Arda Abacı
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Kürek sporuna ve olta balıkçılığına sevdalı biri olarak, bir oltacının daha kayak oltacılığına adım atmasından dolayı, ne kadar büyük mutluluk duydum anlatamam!

Hayırlı, uğurlu olsun... Laf aramızda kayak, hem estetik hem tasarım yönünden, tahminimden de güzelmiş! Denizde çok keyif alacağınızı şimdiden görür gibiyim!

Sevgiler genç kardeşim...
çok teşekkür ederim :)

Spinlevrek

Daimi Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
A Rh Pozitif
N
Teşekkür ederim,beraber plan yaparsak çok sevinirim fethiye taraflarında bir gün :)
Neden olmasın. Fakat senin kano benimkinden havalı gözüküyor. Bu durumda benim kanomu makyajlamam gerekli :) Hafta sonu kamplı bir av planı için, Ramazan ayından sonra benden haber bekle...

dyermaker

Yeni Üye
Adı
Bahadir
decathlonda tribord kanolar var internet sitesinde ama yakından görmedim.