Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Karaburun ve yalıköy av raporları ve meralar

mrdeep

Yeni Üye
Selam arkadaşlar Karaburun ve Yalıköy bölgelerinde Mera bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini bizimle paylaşırsa sevinirim.

ozmenahmet

Aktif Üye
Adı
Ahmet Özmen
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@mrdeep Selamlar , Evvelki pazar sabah suyunda karaburundaydım , balık alan olmadı . Geçen hafta arkadaşlarım Ormanlıda idiler gene sabah suyunda 4kg. üzeri levrek iki yan oltadan almışlar . Bu hafta ormanlıyı deneyeceğiz tekrar . Rastgele

mrdeep

Yeni Üye
@mrdeep Selamlar , Evvelki pazar sabah suyunda karaburundaydım , balık alan olmadı . Geçen hafta arkadaşlarım Ormanlıda idiler gene sabah suyunda 4kg. üzeri levrek iki yan oltadan almışlar . Bu hafta ormanlıyı deneyeceğiz tekrar . Rastgele
Bende bu gece kısmetse karaburunda olucam isallah av raporlarını paylasıcam işallah iyi olur tesekkurler sizede rasgele.

mrdeep

Yeni Üye
Selam arkadaşlar bu gece karaburunda sabahladik ama sonuç koca bir hüsran sıfır balik karaburun kumsaldan oltalarımızı attık dip yemli tek vuruş olmadı sabah rapala yine sonuç sıfır ama temiz hava deniz kokusu balik yakalamaya çalışma heyecanı paha bicilemez birde sonuç olsaydı çok daha güzel olurdu ama tekrar denemelere devam edicez, işallah daha iyi raporları burada sizler paylaşırsınız herkeze rast gelsin diyerek hayırlı gunler dilerim.

kiniklar

Aktif Üye
Adı
sinan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bir çok yerde malesef birşey yok birdahkine rast gelir inşalah

ozmenahmet

Aktif Üye
Adı
Ahmet Özmen
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@mrdeep , @kiniklar Selamlar , pazar sabahı @Owti ile ormanlıdaydık . Günün ışıması ile başladık spin yapmaya . Silikon , Kaşık , muhtelif rapalalar denedik ama balık alamadık . Alanı da görmedik . Saat 08:45 gibi sağlam bir yağmur geldi . Toplandık döndük . Herkese İyi haftalar . Rastgele

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
@mrdeep , @kiniklar Selamlar , pazar sabahı @Owti ile ormanlıdaydık . Günün ışıması ile başladık spin yapmaya . Silikon , Kaşık , muhtelif rapalalar denedik ama balık alamadık . Alanı da görmedik . Saat 08:45 gibi sağlam bir yağmur geldi . Toplandık döndük . Herkese İyi haftalar . Rastgele
Selamlar ustam evet balik sifirdi (cumartesi balik olmasina ragmen) merada belki 150 200kisi vardi tek balik ciktigini dahi gormedim

Hizimi alamadim solugu karaburunda aldim

Karaburunda yer gok lufer olmus
Rapalalarimda igne kalmadi avi sonlandirmak zorunda kaldim

Sarjim olmadigi icin resim cekemedim :D :D

kiniklar

Aktif Üye
Adı
sinan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bu sezon böyle ümidim yok inşalah olur birşeyler ilerleyen zamanda

mrdeep

Yeni Üye
Varmı bölgede rapor bilgisi olan arkadaşlar son durum nedir bi hareket varmı acaba gidilirmi?

ksenophanes

Aktif Üye
Yalıköy'e çok yakın karacaköy evcik için 3 aralık 2017 tarihi itibari ile konuşmak gerekirse sezon çok vasat geçiyor.

Gördüğüm kalkancı ve duyarlı üstatlar 1-2 tane yavru kalkan yakalayıp saldılar onun dışında bir çok kişi sabahtan beri bölgede bulunmasına rağmen bir şey çıkmadığını söylüyordu. Bende at çek yapıyorum malesef hiç bir şey yok.