hari76
Daimi Üye
Ben genel olarak sormuştum 🙂 yani sadece bu zamanlar için değil,3 haftadır gitmiyorum abi. İnan bir bilgim yok.
Ben genel olarak sormuştum 🙂 yani sadece bu zamanlar için değil,3 haftadır gitmiyorum abi. İnan bir bilgim yok.
Tamam sağolasın Aykut , kapalı havayı sevmiyor desene 🙂 bende hep güneşli iken gittim son üç avdan da boş dönmedim , 5-6 tane oluyor ama ona da şükür.Belli bir saati yok hava yatıksa birazda güneşliyse balık yapıyor.
Bizim buralarda gece yemli ile almışlar , spin ile alanı duymadım.Galiba bu sene dişli olmadı 🙁
Bu sene giresunda eylül 25te kaşıkla 3 tane aldım 1 ekimde istanbula geldimBizim buralarda gece yemli ile almışlar , spin ile alanı duymadım.
Ben her gittiğimde kaşık denedim, eyülülden beri hiç denk gelmedi.Bu sene giresunda eylül 25te kaşıkla 3 tane aldım 1 ekimde istanbula geldim
Valla çok deneyen gördüm bende de deniyorum ara sıra ama ne tutanı gördüm ne de ben tutabildim , tutuklarını söyleyenler var ama tam yer söylemiyorlar , orası çok gürültülü bir yer balıkçık gemileri devamlı girerler çıkarlar , kıyıköy belki de Türkiye de kıyıdan en verimsiz yeri.Memlekete gittiğimde arada Kıyıköy'e gezmek için uğruyoruz. Aklıma hep levrek için ne kadar müsait olduğu geliyor fakat hiç deneyemedim 🙂 hiç yakalandığını duydunuz mu ?