Karadeniz bölgesi genel balık durumu, avlak yerleri ve av raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hasandh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya gidecem gitmesine de yol gözümde büyüyor. Ekimin ilk haftası bi denemeye gittik sabah erkenden. Liman iyidir dediler. Akşam 6’ya kadar 1 tane istavrit alabildik. Ne spin ne yemli. Muhtemelen bulunduğumuz mera verimsizdi. Daha iyi yer bulmak lazım ama işte dediğim gibi az değil 1,5 saat çekiyo yol

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende de durum aynı Serdar , denize uzak olunca sık sık deneyemiyorsun bu sefer de gittiğin gün verimsiz ise insan hayal kırıklığına uğruyor.

Maalesef öyle oluyor. Ben de oraya kadar gideceğime hiç istemesem de yakınımdaki bir göle gidip sazan avı yapıyorum.
Ama maalesef denizin yerini tutmuyor.

Maalesef öyle oluyor. Ben de oraya kadar gideceğime hiç istemesem de yakınımdaki bir göle gidip sazan avı yapıyorum.
Ama maalesef denizin yerini tutmuyor.

Öyle düşünme , her avın zevki ayrı güzel 🙂 benim burada da ufak bir göl var orman içinde hem yürüyüş hem de kafa dinlemeye gidiyorum , tabi denizin tadı da bir başka.

Yolun Bolu taraflarına düşerse beklerim.

29-31 Ekim Kandıra Kerpe'de bir çok yerde olta attım ama sadece son gün bir tane zargana yakaladım o da yanlışlıkla vurdu yada yemi atarken sırtına denk geldi öyle yakalandı herhalde, onun dışında bir kişi yanımda bir tane çinekop yakaladı başka avlanabilen görmedim herkes boştu.

Fatsa ve yakın civarı tavsiye alabilir miyim Dostlar. Dişli, levrek yada en verimli ne anlayabilirim?

İnşallah Serdar , gezilecek çok yer varda 🙂 bir gün balık için Türkiye turuna çıkarsam sana da uğrarım, sağolasın.

Salı günü yeni takımla çinekop ümidiyle gittiğim akçakocadan irice bir lüferle geri döndük. 6 saate karşılık bir lüfer.

Salı günü yeni takımla çinekop ümidiyle gittiğim akçakocadan irice bir lüferle geri döndük. 6 saate karşılık bir lüfer.

Tebrikler ,en azında boş dönmemişsin Serdar 🙂 , kalkan başladı bizim buralarda yemli takımın varsa at kalkan içinde bir olta.

Tebrikler ,en azında boş dönmemişsin Serdar 🙂 , kalkan başladı bizim buralarda yemli takımın varsa at kalkan içinde bir olta.

Aslında at-çek yaparken bir de yemli takım attım ama çok enteresandır taktığım balık saatlerce durdu. Hiç vuruş bile olmadı.

Back