Karadeniz bölgesi genel balık durumu, avlak yerleri ve av raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hasandh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar abiler cümleten selamlar bu sene dişli balığı hiç yok diye üzülüyoruz büyük ihtimalle seneye daha da az olacak üsküdar-kadıköy Ümraniye'ye Eyüp Bakırköy Şimdilik aklıma gelenler bunlar buralarda Semt pazarlarında balık hanelerde satılan dişli balıkların hepsi yaprak çinekop adında yaprak satıyorlar ,
Üç tarafı denizlerle çevrili bir ülkede Denizcilik Bakanlığı yok Kahrolsun böyle işe .
Bu ülkede denizcilik bakanlığı denizleri tümden bitirir.

Geç oldu ama sizinle de paylaşmak istedim mutluluğumu 🙂

Dosyalar

• 20171104_224858.jpg
    20171104_224858.jpg
    191.7 KB · Okunma: 1,013
  • 20171104_230924.jpg
    20171104_230924.jpg
    71.7 KB · Okunma: 980
Bugün yine Zonguldak Ereğli limanda yemli denedim dişli den eser yok. Aynı zamanda çapari de denedim istavrit var irili ufaklı geliyor çapari ye. Bu arada iyi bir aksiyon da yaptık. Zokaya vatoz vurdu ve zorla da olsa cektim. Sonra da geri saldım
Kısa bir video da çektim.
Saygılarımla

Bugün yine Zonguldak Ereğli limanda yemli denedim dişli den eser yok. Aynı zamanda çapari de denedim istavrit var irili ufaklı geliyor çapari ye. Bu arada iyi bir aksiyon da yaptık. Zokaya vatoz vurdu ve zorla da olsa cektim. Sonra da geri saldım
Saygılarımla

Dosyalar

Saygılarımla

İyi aksiyon olmuştur o 🙂

Bu arada vatozdan iğneyi çıkarmak kolay oluyor mu? Kalkana falan attığımda vatoz gelir diye epey tırsıyorum şahsen 😀

Eğer iğneyi midesine indirirse işler vahim ama ağız kenarında olursa ki bugün bana ağızdan denk geldi uğraştırma di fazla ama dikkat edecegin şey kuyruğu ayağın la iğnesinin üzerine basman lazım tabi zedelemeden

Back