Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Karadeniz bölgesi genel balık durumu, avlak yerleri ve av raporları

wolf37

Aktif Üye
Adı
Aydın
Ben ormanlı yalıköy civarında şansımı hep öğlen saatlerinde denedim acaba güneş batmaya yakın saat 15.30 16'dan sonra şansımı denesem öğlen bereketsizliğin dibine vurmuş bu sahillerde spin ile balık alma şansım olabilir mi ?
Google earth den gördüğüm kadarıyla sizin oralar hep kumluk. Kayalık, balığın yatak yapmış olabileceği meralar kışın
daha verimli olabilir. Çilingöz'ü denediniz mi? Hem akarsu var hem de oldukça kayalık meralar var gibi...

ksenophanes

Aktif Üye
Google earth den gördüğüm kadarıyla sizin oralar hep kumluk. Kayalık, balığın yatak yapmış olabileceği meralar kışın
daha verimli olabilir. Çilingöz'ü denediniz mi? Hem akarsu var hem de oldukça kayalık meralar var gibi...
Çilingoz park olarak özel bir işletmeci tarafından işletiliyor ve giriş ücretli daha çok kamp yapmak için gidenlerce tercih ediliyor ben günübirlik gidiyorum. o yüzden o tarafta deneme şansım olmadı.. Ormanlı, evcik ve yalıköy'de şansımı deneyebiliyorum.

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çilingoz park olarak özel bir işletmeci tarafından işletiliyor ve giriş ücretli daha çok kamp yapmak için gidenlerce tercih ediliyor ben günübirlik gidiyorum. o yüzden o tarafta deneme şansım olmadı.. Ormanlı, evcik ve yalıköy'de şansımı deneyebiliyorum.
Karacaköy plajının koy burunlarından deneyin diyeceğim ama malesef bu sene Karadeniz Kıyılarımız Lüfer ailesi bakımından şanssız,
Nisan aylarında güzel Kalkan avı verir.;)

Son düzenleme:

ksenophanes

Aktif Üye
Bu hafta karadeniz'den güzel haberler geldi mi acaba ? Özellikle batı karadeniz kıyılarını merak ediyorum..

onur_55

Daimi Üye
Adı
onur
Kan Grubu
A Rh Pozitif
8 gündür samsundaydım.6 gün sabah,gündüz ve akşam hava kararmasına yakın saatlerce levrek peşindeydim.su altı,su üstü,silikon vs. her türlü sahte kullandım.dalga,yağmur,bozuk hava,yatık deniz,rüzgar vs. her türlü hava şartları mevcutdu.bir tane dahi levrek tutamadım.takip bile olmadı.son 2 gün yağmur hiç durmadığı için gidemedim.
denediğim yerler:
samsun amisos heykeller önü,helikopter pisti,atakum iskelesi,çobanlı iskelesi,samsun yatlimanı-tuana otel önündeki 200 metrelik alan.
bu sene ne lüfer ne levrek nasip olmadı.seneye hayırlısı.

Son düzenleme:
2.5 aydir kimse bişey yazmıyor. O kadar mı kurudu karadeniz.bari bahane olsun, İstavrit ve zargana ne zaman baslar.

Nedim Ceylan

Daimi Üye
Adı
Nedim Ceylan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İyi de balıklar şu an Ege ve Akdeniz’e göç etti. Karadeniz’de kıyıdan levrek tutma şansınız mera bilginiz yoksa çok çok düşük. Mayıs Haziran gibi deneyin.

wolf37

Aktif Üye
Adı
Aydın
İyi de balıklar şu an Ege ve Akdeniz’e göç etti. Karadeniz’de kıyıdan levrek tutma şansınız mera bilginiz yoksa çok çok düşük. Mayıs Haziran gibi deneyin.
Büyük alaylar halinde göçün başladığı haberleri alıyoruz. Hatta bu göç esnasında Tekirdağ' da çok balık alındığı da söyleniyor.
Eğer söylenenler doğruysa Batı Karadenizden levrek haberlerinin gelmesi yakındır. Havalar da sıcak gidiyor!!

Nedim Ceylan

Daimi Üye
Adı
Nedim Ceylan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Büyük alaylar halinde göçün başladığı haberleri alıyoruz. Hatta bu göç esnasında Tekirdağ' da çok balık alındığı da söyleniyor.
Eğer söylenenler doğruysa Batı Karadenizden levrek haberlerinin gelmesi yakındır. Havalar da sıcak gidiyor!!
Hocam Tekirdağdayım. Ben duymadım hiç bu aralar levrek alındığını. Daha erken olduğunu düşünüyorum