Karadeniz bölgesi genel balık durumu, avlak yerleri ve av raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hasandh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben ormanlı yalıköy civarında şansımı hep öğlen saatlerinde denedim acaba güneş batmaya yakın saat 15.30 16'dan sonra şansımı denesem öğlen bereketsizliğin dibine vurmuş bu sahillerde spin ile balık alma şansım olabilir mi ?
Google earth den gördüğüm kadarıyla sizin oralar hep kumluk. Kayalık, balığın yatak yapmış olabileceği meralar kışın
daha verimli olabilir. Çilingöz'ü denediniz mi? Hem akarsu var hem de oldukça kayalık meralar var gibi...

Google earth den gördüğüm kadarıyla sizin oralar hep kumluk. Kayalık, balığın yatak yapmış olabileceği meralar kışın
daha verimli olabilir. Çilingöz'ü denediniz mi? Hem akarsu var hem de oldukça kayalık meralar var gibi...

Çilingoz park olarak özel bir işletmeci tarafından işletiliyor ve giriş ücretli daha çok kamp yapmak için gidenlerce tercih ediliyor ben günübirlik gidiyorum. o yüzden o tarafta deneme şansım olmadı.. Ormanlı, evcik ve yalıköy'de şansımı deneyebiliyorum.

Çilingoz park olarak özel bir işletmeci tarafından işletiliyor ve giriş ücretli daha çok kamp yapmak için gidenlerce tercih ediliyor ben günübirlik gidiyorum. o yüzden o tarafta deneme şansım olmadı.. Ormanlı, evcik ve yalıköy'de şansımı deneyebiliyorum.
Karacaköy plajının koy burunlarından deneyin diyeceğim ama malesef bu sene Karadeniz Kıyılarımız Lüfer ailesi bakımından şanssız,
Nisan aylarında güzel Kalkan avı verir.😉

Son düzenleme:
8 gündür samsundaydım.6 gün sabah,gündüz ve akşam hava kararmasına yakın saatlerce levrek peşindeydim.su altı,su üstü,silikon vs. her türlü sahte kullandım.dalga,yağmur,bozuk hava,yatık deniz,rüzgar vs. her türlü hava şartları mevcutdu.bir tane dahi levrek tutamadım.takip bile olmadı.son 2 gün yağmur hiç durmadığı için gidemedim.
denediğim yerler:
samsun amisos heykeller önü,helikopter pisti,atakum iskelesi,çobanlı iskelesi,samsun yatlimanı-tuana otel önündeki 200 metrelik alan.
bu sene ne lüfer ne levrek nasip olmadı.seneye hayırlısı.

Son düzenleme:
İyi de balıklar şu an Ege ve Akdeniz’e göç etti. Karadeniz’de kıyıdan levrek tutma şansınız mera bilginiz yoksa çok çok düşük. Mayıs Haziran gibi deneyin.
Büyük alaylar halinde göçün başladığı haberleri alıyoruz. Hatta bu göç esnasında Tekirdağ' da çok balık alındığı da söyleniyor.
Eğer söylenenler doğruysa Batı Karadenizden levrek haberlerinin gelmesi yakındır. Havalar da sıcak gidiyor!!

Büyük alaylar halinde göçün başladığı haberleri alıyoruz. Hatta bu göç esnasında Tekirdağ' da çok balık alındığı da söyleniyor.
Eğer söylenenler doğruysa Batı Karadenizden levrek haberlerinin gelmesi yakındır. Havalar da sıcak gidiyor!!
Hocam Tekirdağdayım. Ben duymadım hiç bu aralar levrek alındığını. Daha erken olduğunu düşünüyorum

Back