Akçakoca sahillerinde pazartesi günü spin ile bir sarıkanat alınmış. 1-2 tane de düşmüş.
Ben de aynı gün sabah saatlerinde vuruşa benzer bir şey almıştım, takılma olmayacak bir mera idi, sahte de az dalarlı idi. Ne olduğunu bilemedim 🙂
Ama geçen sene bu zamanlar orta ve doğu karadeniz'de balıklar çoktan alınmaya başlamıştı galiba.
Bu yağışlardan sonra balık yapar diye düşünüyorum
EMRAHCELIK bılgıler ıcın tesekkurler sakarya nehır agzında levrek yapıyor dıye duydum spın denemesı yapmak ıstıyorum bılmem ne kadar dogru olur ılk defa avlanacagız merayı bılmıyoruz tabı sızın gıbı tecrubelı arkadaslardan ogrenmek daha ıı oluyor tesekkur ederımSelamun aleyküm Karasu da av yapabileceğiniz meralar Karasu sahilde Kalkan'a deneyebilirsin ayrıca kocaali Melen ağzı iskelede istavrit kefal gece de eskinaya minekopa deneyebilirsin tatlı suda avlanacam diyorsan Melen çayında tatlı su kefali sazan yayın avı yapabilirsin Burak kardeş yalniz balık boylarına dikkat edelim küçük balık çok cikiyo şimdiden rastgele hayırlı tatiller
Yarın sabah artık ben de limandan önce spin ile, sonra yemlik istavrit alabilirsem yemli takımla bir dişli yoklaması yapayım bakalım 🙂
Sonucu buradan paylaşırım
Kaşık atarken 2 vuruş aldım ama takılmadılar 🙁
İlki baya sertti, ikinci de kancayı kaşığa dolaştırdı yine takılmadı.
Yemlik istavrit için çapari attım istavritten eser yok, 2-3 cm junior çinekop yavruları atlıyor çapariye 🙂
Juniorlar güzelliğin habercisi 🙂
Bende bu sabah 4.30 - 07.00 arası levreğe denedim. Ancak sonuç yok. Öğleden sonra da LRF deneyeceğim. Bakalım nasip.