Karadeniz bölgesi genel balık durumu, avlak yerleri ve av raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hasandh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Vay vay vay spin kamışınla ilk takiplerini aldın ha maşallah.
Levrekte fırtına öncesi ve fırtına sonrası av önemlidir. Basınçta önemli. Av mevsimlerini bilemiyorum maalesef bende o sorunun cevabını arıyorum.
Rastgele şimdiden 🙂

Spin avcılığı ayrı bir tutkuymuş. Spinle levrek avının hayali bile heyecan verici. Bu heyecanı yasamak dileğiyle... 🙂

Balık baştan kokar. Limanda gırgırları ve kullandıkları ağlarla teftiş yapsalar onca balık limit altı tezgahta olma olasılığı düşerdi. Ama o ağlarda dünyanın parası çöpe atılacak değil acaba nasıl o ağlarla avcılık yapılabiliyor ?

Hepsi hikaye,pazarlarda yapraklar kilosu 20 liradan harıl harıl satılıyor,bunları yakalayanlar troller,savunduklarıda ne yapalım ağı çekerken içinden bu yapraklarda çıkıyor, zaten ağın içinde ezilip ölüyorlar,bunları denize atmaktansa halka ucuza yediriyoruz,neden yasak olsun şeklinde

Güzel bir hafta sonu oldu. Neredeyse bir bu kadar daha var ama onların fotoğrafını çekmek için fırsat olmadı, aralarında 2 adet güzel boy lüfer vardı.

Filyos sahil / Kıyıdan kaşık ile alındı.
e0b1c93c4f2eaf19283ff8293777b81e.jpg

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güzel bir hafta sonu oldu. Neredeyse bir bu kadar daha var ama onların fotoğrafını çekmek için fırsat olmadı, aralarında 2 adet güzel boy lüfer vardı.

Filyos sahil / Kıyıdan kaşık ile alındı.
e0b1c93c4f2eaf19283ff8293777b81e.jpg

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tebrikler, Afiyet olsun.. Filyos çok şanslı balık konusunda gerçekten. 2.5 senedir gelmek istiyorum ama gelemedim. Yolları sıkıntılı diyenler oldu çekindim gelmeye valla.

Back