Karadeniz bölgesi genel balık durumu, avlak yerleri ve av raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hasandh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkurler cevaplarınız için,peki hocam zarganadamı yok
Deniz son günlerde aşırı biçimde adını söyletir tarza dalgalı ve bozuk. Deniz durulunca bu seferde yosun başlıyor atçek yapamıyorum. Derelerin taşıdığı ağaç parçaları yapraklarda var tabi. Liman içlerinde olabilir belkide. Şuan Tirsi balığı balığı baya çok çıkıyor. Fırsat bulup denizde iyi olursa tekne avı yapacağım 😉

Bu bahsettiğim yerler Arsin ilçe sınırları içindeki olan bölgeler.

Bugün alapliya geldim oglen yağmur ve soğuğa karşı önce huzurevi sonra alapli liman da denemelerde sonuç hüsran ve sıfır balik.saat 18 den sonra eve dönerken bide alapli sahilde ki parka bakalım dedik.birde ne görelim bir kalabalık bu ne ola ki derken gittik balıkçıların yanlarına abartısız 5 litre su bidonu nun dolduranlar ,40 mi oldu abi diye bagiranlar, show var bugun diyenler .cok fazla kovalara bakamadik ama bugün sabahtan beri balik yapıyormuş. Yarın ne olur kismet artik

Arkadaşlar ben İzmir'de yaşıyorum ve burada bazı zamanlar Karadeniz somonu satılıyor. Tazesini bulmak neredeyse imkansız olsa da tadına bakmak için almak istiyorum birgün. Sormak istediğim; bu balığın yemek için en uygun/en lezzetli zamanı ne zamandır acaba.
Şimdiden teşekkürler...
Aldiginiz balik ciftlik baligi, su an karadenizde bu balik dogal olarak yasamiyor (ya da cok cok az miktarda var) , sadece ciftliklerde var.. satin aldiginiz balikciya ne zaman geliyorsa en tazesini o zaman yiyebilirsiniz malesef..

Back