Karadeniz bölgesi genel balık durumu, avlak yerleri ve av raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hasandh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Taşıt olmayınca malesef abi,otobüs güzergahında gidebiliyorum balığa.O da köy tarafları iyi oluyor malum hastalık var,İstabul tarafına gitmek istemiyorum.Hava kapalı ve yağmur da olmayınca son dakika gideyim dedim.Fakat deniz kabardı öğleden sonra,zevki kalmadı kaçtım bende. Jig için örnek;
Ayrıca iğne yerine ipek de takabilirsin,kaşık arkasına bile olur.
,111008 dosyayı görüntüle
Aynı durum ben de var 🙂 otobüsle gidiyoruz balığa, şu hastalık zamanında köy hayatı en güzeli , bu jigten sipariş verdim (link) senin dediğin hırsız iğne önde .

Bu şekilde kullan abi,sonra arka 3'lüyü hırsız ile değiştirip öyle denersin bide.Zargana meraklı balık hemen takılıyor peşine

Tekrar gelecek olursam araçsız gelmem artık.Bizim oralar sürekli hareketli,biri bitiyor biri başlıyor.Hiç yoksa tekneden boş dönmüyorsun.

Tekrar gelecek olursam araçsız gelmem artık.Bizim oralar sürekli hareketli,biri bitiyor biri başlıyor.Hiç yoksa tekneden boş dönmüyorsun.
Evet o yönden çok şanlısınız 🙂 araçla gelirsen güzel meralara gideriz karadenizde , kuytu koylarda levrek kovalarız.

Zarganaya devam 🙂

Dosyalar

• 2.jpeg
    2.jpeg
    104 KB · Okunma: 223
  • 3.jpeg
    3.jpeg
    112.8 KB · Okunma: 240
  • 1.jpeg
    1.jpeg
    37.4 KB · Okunma: 251
  • 4.jpeg
    4.jpeg
    42.1 KB · Okunma: 235
  • 5.jpeg
    5.jpeg
    42.7 KB · Okunma: 235
Zargana da olmasa yanmışız 🙂 Aykut selam ,benim bölgemde zargana saat 11 ile saat 1 arası en iyi av veriyor sizin bölgenizde nasıl acaba.

Son düzenleme:
Back