Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Karadeniz taraflarında nerelerde avlanmalıyım? (Acil tavsiyelerinize ihtiyacım var...)

Erenomio

Yeni Üye
Adı
Seyit Eren
Kısa bir zaman sonra ava gidicem , nerelerde avlanmalıyım? Ben daha çok Bartın taraflarına gitmeyi düşünüyorum bilgisi olanlar varsa yardım edebilir mi?o_O

• Beğen
Tepkiler: Umy

Umy

Yeni Üye
Adı
Umut Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Oralar hakkında pek bilgim yok ama oradaki bilinen balıkçılara sorarak avlak bilgisi alabilirsin.Zaten zamanla balık avlayan kişileri gözetleyerek kendi avlağını bulabilirsin ;)

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ne zaman gelmeyi dusunuyorsunuz? Hedef balik olarak sadece bu aralar sansliysaniz levrek alabilirsiniz.. Karadenizde baska balik cok zor bu aralar.. Mayis ayini beklerseniz kiyidan istavrit ve donus baligi luferi (yakala birak yapmanizi tavsiye ederim) bulabilirsiniz..

• Beğen

Erenomio

Yeni Üye
Adı
Seyit Eren
Ben daha çok Amasra ve bartında avlanmayı düşünüyorum:hrkbuya::hrkbuya::hrkbuya:

• Beğen

yamtar

Aktif Üye
Adı
Murat güner
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
bartında anca ırmakta avlanabilirsiniz...ya boğaza(inkumu yolu üzeri) gideceksiniz yada amasra mendirekte...

legio

Üye
Adı
murat çubukcu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Zonguldak'ta levrek avlayan var mı forumda hiç? Merkez civarında