Anlatılanlardan yola çıkarak benim aklıma ilk gelen sarı yüzgeçli orkinos oldu.. Tabi kılıç balığı da olabilir 🙂 Böyle esrarengiz durumlar heyecan verici oluyor canlı canlı seyredince ve insanın aklına takılıyor haliyle 😀 😀 Umarım olayın kahramanı birgün oltanızı ziyaret eder de dışarı alma fırsatı bulursunuz 😉
Ben şahsen pek oltamı ziyaret etmesinden yana değilim 😀 O gördüğümüz her ne ise şimdilik onunla başa çıkabileceğimi sanmıyorum. Oltayı değil beni bile götürebilir 😀
Aynen çok heyecan verici ilginç bir andı. Bir de ne olduğunu kestiremeyince akılda kalıyor.
Bu arada bu sarı yüzgeçli orkinos da renklerinden dolayı mantıklı geldi lambuka gibi.
O noktada eşkinaya atarken malum kıyıya yakın atıyoruz ama ben arada bir şamandıra boyunu epey uzatıp açığa atıyordum, şakasına orkinos tutacağım şimdi diyerek 😀
Ama tabi bu bir nevi plankton parlaması da olabilir
Bu anlattığınız Ay karanlığında olduysa eğer sarı dediğiniz şey (ardında da aynı izi bıraktığına göre)muhtemelen balığın renginden ziyade yakamozdur. O yüzden o kadar büyüyebilen her balık cinsinden olabilir.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi