Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Karagöz -Mercan -çupra avı

Evren Tamer

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Evren Tamer
Herkeze selam,çok heycanlı bir av macerasını bugün yaşadım :) gece eşkina denemesinden sonra sonuç alamayınca,sabaha karşı merayı değiştirerek karagöze yöneldim.havanın parça bulutlu ve 2-4 olması beni biraz heycanlınıdrdı.ve hemen hazırlığımı yaparak havanın kırılmasını bekledim ve ilk kamışı denize ATAR atmaz ilk vuruşu aldım ve kısa bir tasmalama sonucu dev karagözü 1.900 gram büyük bir heycanla yakalamayı başardım,bu beni çok neşelendirdi ve hemen balığı sepete koyarak ava devam ediyordum 2,ci kamışa mercanın gelmesiyle havalara uçtum :) ve balıklar havanın aydınlanmasınla peş peşe vuruş yapıyordu ve hemen peşine bir karagöz ve sargoz ve çuprayı çekmem beni fazlasıyla gecenin yorgunluğunu unutmuştum bile.ve 2 sargoz daha yakaladım ve bu arada bir vatozda geldi hemen peşine bir ispari yakaladım,çok harika bir av gününü 2,30 saat uğraş sonucu bu harika balıkları azmim zaferini bir kez daha körfezde yaşadım.gece 22.00 dan itibaren balığı yakalıcağıma kendime söz vermiştim ve bana bugün kısmetimde açık olduğunu gördüm yanımda bulunan bir abi,de 1 karagöz ve bir mercan yakaladı ve ikimizin heycanını birlete paylaştık..bu harika bir av gününde yağmurla birlikte ne rüzgarda olsa farketmez hadef balık olunca nasip kısmet diyerek çıktığım eşkina ve karagöz avında güzel bir şekilde eve dönmem nasip oldu,ve saat 2.30 gibi güzel bir şekilde ava veda ettim.

Herkeze saygılarımla

Evren tamer

Yukleresim.com

Yukleresim.com

Yukleresim.com

Yukleresim.com

Yukleresim.com

Okan1

Yeni Üye
Adı
Okan
Güzel bir av olmuş tebrik ederim. :harika:

Yalnız büyük olan karagöz havyarlıymış sanırım :eek:

sa®gozmehmet

Daimi Üye
Adı
Mehmet TEKİN
Tebrikler kardeşim :) SArgoz 10 Numara,helalin var daha iyi avların olması dileklerimle,Selamlar.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Evren
Yine güzel bir av gerçekleştirmişsin

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Tebrikler, güzel bir av günü geçmiş, Devamına rastgelsin:)

Aybata74

Daimi Üye
Adı
Gökhan Polat
Evrenim harika balıklar tebrik ederim kardeşim sana çok yakışmış,
herdaim rastgele kardeşime..