Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

karaköy istavrit show 05.haziran.2012

fikret_34

Yeni Üye
Adı
fikret tuna
merhaba arkadaşlar bende bu siteye yenı üye oldum ve bu sitede ilk balık avımı yayınlıyorum yer karaköy limanı tutulan balık istavrit ikibuçuk saatte 7 kilo balık balıklar tüm mahalle dostlarına dağıtıldı herkez balık yedi:) rastgelsin ..

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
7 kilo biraz fazla olmuş ama ne yapalım tüm mahalle yemiş işte ne güzel.
Sirkülerde limit 5 kg dır bundan sonra daha dikkatli olursun.

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol
Konu bilgimizde ve gerekli uyarıyı yapmak istedik.Ama sanırım bu arkadaşımız
Limitler konusunda bilgi sahibi değil.
Sevgili Fikret,
Amatör balıkçılar için yayımlanan genelgeye göre 1 balıkçı 1 gün içinde 5 KG balık tutabilir.Bazı türler içinde adet limiti vardır.
Lütfen bundan sonra avlarında 5 Kg.lik limiti gözardı etmeki , denizlerimizdeki balık popülasyonu üzerindeki baskıya sende tuz biber ekmiş olma.
Mahalleliye dağıtmış olman,kanunlara uymamayı mazur görmez.

Keyifi paylaşımlar diliyorum.
Konuyu Silmiyoruz/kilitlemiyoruz,zira senin gibi limitleri bilmeyen yeni üyelerimizde bunu görüp öğrensinler.

fikret_34

Yeni Üye
Adı
fikret tuna
ben hergün balığa giden birisi değilim ayda bir kez gidebiliyorum oda fırsat olursa 7 kılo tuttum göze battım demekki yazımı okumadın sanırım tüm mahhelle balığı yedik dedım tek basıma yıyemem zaten bukadar balığı aslında siz haklısınız hergun gidip 5 kılo tutsam göze batmazdım neyse hoşçakalın bidaha rapor yazmıcam bu son olsun

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
ben hergün balığa giden birisi değilim ayda bir kez gidebiliyorum oda fırsat olursa 7 kılo tuttum göze battım demekki yazımı okumadın sanırım tüm mahhelle balığı yedik dedım tek basıma yıyemem zaten bukadar balığı aslında siz haklısınız hergun gidip 5 kılo tutsam göze batmazdım neyse hoşçakalın bidaha rapor yazmıcam bu son olsun
Fikret, belli bir kurallar vardır. O nedenle o kuralları burada bildirmek durumundayız. Eğer burada bir uyarı olmasa o zaman bu raporu okuyan kişiler yasaklardan haberdar olmaz :)

Olay kişisel değil, her zaman raporlarını bekleriz. Önemli olan örnek olmaktır.

AKIN KAPTAN

Editör Moderatör
Gold Üye
Adı
Akın Kaptan
Maşallah bereketli av olmuş. Marmaranın bereketi hiç bitmesin.

maşallah güzel bir av olmuşta arkadaşımız bizi yanlış anladı olayı kişileştirdi herkes günde 7-8 kg balık tutunca olmaz burada amaç bilgi vermek biz sana söyleriz sen arkadaşına ve daha dikkatli oluruz paylaşımşlarını dört gözle bekliyorum arkadaşım =)