Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

karar anı sizce hangisi olmalı?

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
kadir abi hiç bilgim yok olsa bişeler söylerdim ama kalbur üstü hepsi iyidir :D kötü mal kalmadı piyada
maksat özellikleri bize hizmet edeni bulabilmekte

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Kadir ben de pek anlamam teknik özelliklerinden, ama kamerayı kullanma alanın sadece av çekimlerinde ve su altı çekimlerindemi olacak?

Dün tesadüf bir firmayla tanıştım, ben de sizin konuşmalarınızı okumuştum ne gibi ürünleri olduğunu sormuştum :)

Sen de bunun üzerine konu açmışsın ekliyeyim bari dedim :)

Dediğim gibi ben pek anlamam bu işlerden. Eğer ilgilendiğin bir şey olursa aşağıdaki ürünlerden, satış yöneticisi ile aram iyi oldu. Fiyatlarda oynama yaptırtabiliriz.

Tabi sadece bu bir öneri :)

DNS İç ve Dış Ticaret Online Satış Mağazası

Adı
Kadir
tohshiba ve samsung üzerinde yoğunlaşıyorum:)

karar veremiyorum:) 2sinide alabilirim bu gidişle:)biri su geçirmez.aradığım özellikler arasında:)

eminmu

Üye
Adı
MURAT EMİN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İNTERNETTE MARKA VE MODELLERLE İLGİLİ ŞİKAYET SİTELERİNİ KONTROL ET.BİR DE GARANTİ OLAYINI VE YETKİLİ SERVİS OLAYINI İYİ ARAŞTIRMANI ÖNERİRİM.

Adı
Kadir
Kadir ben de pek anlamam teknik özelliklerinden, ama kamerayı kullanma alanın sadece av çekimlerinde ve su altı çekimlerindemi olacak?

Dün tesadüf bir firmayla tanıştım, ben de sizin konuşmalarınızı okumuştum ne gibi ürünleri olduğunu sormuştum :)

Dediğim gibi ben pek anlamam bu işlerden. Eğer ilgilendiğin bir şey olursa aşağıdaki ürünlerden, satış yöneticisi ile aram iyi oldu. Fiyatlarda oynama yaptırtabiliriz.

Hamdi kardeş daha önce araştırmıştım bu kamerayı,hoşumada gidiyor,su altı sadece yüzmek eğlenmek için düşünmüştüm bu tür özellikli kameraları,zıpkın kullanmıyacağım,kafama takılan lcd ekranı yok.yaptığım çekime sıcağı sıcağına bakmak iyi olurdu..
yine aklımın biryerine yazıyorum:)
stokda yok gözüküyor,3cü ayda girecekmiş stoğa

İNTERNETTE MARKA VE MODELLERLE İLGİLİ ŞİKAYET SİTELERİNİ KONTROL ET.BİR DE GARANTİ OLAYINI VE YETKİLİ SERVİS OLAYINI İYİ ARAŞTIRMANI ÖNERİRİM.
abi bu markalar tutulan markalar.sorun yaşıyan vardır bu markalarda sonuçda kul yapımı..
Hamdi kardeşin linkini verdiğin kameranın bir benzeri.go pro action kamera,o en çok satan ürün.onunda ekranı yok,200tl ayrıca para lazım..
850 900tl lik ürüne 1yıl garanti veriyorlar,teknik servis yok.satan var anca..
youtubede sorunlar yaşıyanları gördüm..kameranın yaptığı çekim bozukluğunu vs sini..

ben düşünüyorum.bir sony.samsung.toshiba bunlar yıllardır ülkemizde tercih edilen marka,teknik servis desteği var.

bozuldumu yaptırabilecek bir servisi var..

söylediğin gibi action kameralarda servis ağı sıkıntısı var..

araştırmalarım sonucu,Hamdi kardeşin linkini verdiği kamera hakkında şikayet bulamadım,kullanıcı sayısını da hesaba katarsak..

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Hamdi kardeş daha önce araştırmıştım bu kamerayı,hoşumada gidiyor,su altı sadece yüzmek eğlenmek için düşünmüştüm bu tür özellikli kameraları,zıpkın kullanmıyacağım,kafama takılan lcd ekranı yok.yaptığım çekime sıcağı sıcağına bakmak iyi olurdu..
yine aklımın biryerine yazıyorum:)
stokda yok gözüküyor,3cü ayda girecekmiş stoğa

abi bu markalar tutulan markalar.sorun yaşıyan vardır bu markalarda sonuçda kul yapımı..
Hamdi kardeşin linkini verdiğin kameranın bir benzeri.go pro action kamera,o en çok satan ürün.onunda ekranı yok,200tl ayrıca para lazım..
850 900tl lik ürüne 1yıl garanti veriyorlar,teknik servis yok.satan var anca..
youtubede sorunlar yaşıyanları gördüm..kameranın yaptığı çekim bozukluğunu vs sini..

ben düşünüyorum.bir sony.samsung.toshiba bunlar yıllardır ülkemizde tercih edilen marka,teknik servis desteği var.

bozuldumu yaptırabilecek bir servisi var..

söylediğin gibi action kameralarda servis ağı sıkıntısı var..

araştırmalarım sonucu,Hamdi kardeşin linkini verdiği kamera hakkında şikayet bulamadım,kullanıcı sayısını da hesaba katarsak..
Söylediğim gibi Kadir, benim bu konularda pek bilgim yok onun için fikir veremiyorum.

Bu konu başlığı altında belki daha değişik fikilerde çıkar.

Biz de en azından bilgi sahibi oluruz. O zaman bir fikrimizde olur :)

İrfan

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
İrfan Çimçik
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Bu kemeranın aynısını almış ve kulanmış biri olarak tavsiye ederim.çekimler hd ufak olmasıda avantaj su altı aparatlarıyla almanızı tavsiye ederim.banada zıpkıncı bi arkadaşım tavsiye etmişti.:)

Yinede sizi yönlendirmek istemem karar sizin.

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Bu kemeranın aynısını almış ve kulanmış biri olarak tavsiye ederim.çekimler hd ufak olmasıda avantaj su altı aparatlarıyla almanızı tavsiye ederim.banada zıpkıncı bi arkadaşım tavsiye etmişti.:)

Yinede sizi yönlendirmek istemem karar sizin.
NE ara aldın haberim yok :p

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Aşağıdaki gibi basit bir şey ne kadar iş görür? Kendim için soruyorum :)

- Ayarlanabilir lastik bant ile Eylem kafa kamera
- Görüntü algılayıcı: 1.3MP renkli CMOS
- Video biçimleri: AVI (640x480 @ 30 FPS)
- Özellikler kırmızı lazer ışığı
- Dahili mikrofon
- Hafıza formatı: SD kart (maksimum 32GB)
- vBulletin * 2 AAA pil (dahil değildir)
- Paket içeriği:
- 1 * Merkez kamera
- 1 * USB kablosu
- 1 * Ayarlanabilir lastik bant
- 1 * İngilizce kullanım kılavuzu