Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

karasu plajı balık avı hakkında

uygar008

Aktif Üye
Adı
uygar cakmakçı
Kan Grubu
O Rh Pozitif
arkadaşlar bu hafta sonu karasu plajındayım kıyıdan önerebilecek balık avı hakkında önerisi ve bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
azda olsa bilgi alabildim yerlilerden
* kefal için kıbrıs takımı hazırladım
* levrek ve lüfer takımı hazır
bakalım kısmet

cemiltonguç

Daimi Üye
Adı
cemil
Kan Grubu
A Rh Negatif
arkadaşlar bu hafta sonu karasu plajındayım kıyıdan önerebilecek balık avı hakkında önerisi ve bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
bakalım kısmet
Konuyu açmışsınız, umarım o bölgedeki arkadaşlar ( var ise)durum bilgisi verirler..

trakana

Yeni Üye
Adı
burak
Kan Grubu
O Rh Pozitif
merhaba genelde ara sıra kacarım karasuya karasu karadan ıstavrıt cok seyrek kalkan yapıyor dedıler ben hıc almadım levrek te tutanı da gormedım karasu acıklarında kayıkla ıs yapıyorlar ama kara avcılıgında bıraz zayıf gıbı geldı kısın yıne gıttıgımde denemeler yapacagız tabıı o zaman tekrar bılgı verırım

MADMAN

Aktif Üye
Adı
kemal
bakalım kısmet
Uygar bey kalkan takımıda ekleyin listeye oradan ne çıkacağı belli olmaz :harika:

merhaba genelde ara sıra kacarım karasuya karasu karadan ıstavrıt cok seyrek kalkan yapıyor dedıler ben hıc almadım levrek te tutanı da gormedım karasu acıklarında kayıkla ıs yapıyorlar ama kara avcılıgında bıraz zayıf gıbı geldı kısın yıne gıttıgımde denemeler yapacagız tabıı o zaman tekrar bılgı verırım
Burak bey her sene 2-3 kez giderim karasuya güzel levrekte kalkanda lüferde aldım bu meradan yeterki duğru günü yakalamış olun :)

daha önce açmış olduğum bu av raporuna bir göz atın derim
Karadenizin Hediyesi 72cm Paşa

herooo

Aktif Üye
Adı
kasım
Kan Grubu
O Rh Pozitif
MERHABA KARASUDA BALIK AVI ICIN NE ONERIRSINIZ? TAKIM VE YEM BILGISI VEREBILIRMISINIZ?