Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

karbon kamış kullanıyorsanız yağmurlu havalarda dikkatli olun

Semih09

Daimi Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Geçen kış bir gün gittim balığa kimse yok etrafta, gökyüzüne bakıyorum sanki kalemle çizmişler gibi koyu gri,siyah karışımı bulutlar. sonra birden yağmur başladı dalgalar kayaları aşıp iskeleyi dövüyor.inat ettim gitmiyorum eve ama bir şimşek çakıyor öyle böyle değil yine gitmiyorum, en son 11 oldu gece baktım bodrum tarafından simsiyah bulutlar geliyor hafiften korkmaya başladım balıkta yok zaten ama yine gitmiyorum :) sonra bir şimşek daha arka arkaya ama öyle böyle değil gökyüzü patlıyor resmen bayağı korkutmuştu beni dayanamadım kaçtım artık :D niye yazdım bunu balık için riske girmeye değmez arkadaşlar başınıza iş alırsınız.benim huyumdur başıma bir iş gelmeden anlamam ama siz yapmayın benim gibi.

spinfisher

Aktif Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
O Rh Negatif
Arkadaşlar bu konu çok ciddi. Aman diyim. Caddebostan sahilde avlanıyorum bi akşam hava kapadı gürlemeye falan başladı inceden dedim 1-2 atış daha yapayım gideyim. Oltayı sallarken misinayı tuttuğum parmağım hafif elektriklendi. Dedim misina sinire baskı yapmıştır. Sardım makarayı tekrar sallarken yine aynısı oldu bı sırada da inceden yağmaya başladı. Lan dedim bu sinir işi değil kamış yüklenmiş kaçayım acele. Sardım makinayı kamışı ayırırken çatır çatır çekti. Attım akmışı elimden. Benim kaşlar falan kabardı yanaşamıyorum kamışa. Kenarda biraz yere dokundum vücuttaki statik elektriği atıp kamışı ayırdım koşa koşa arabaya. Yani bu iş çarpabilir falan değil direk çarpıyor. Baktınız gök gürlüyor hemen arazi olun

bkirgic

Daimi Üye
Adı
Barış
Kan Grubu
O Rh Pozitif
yildirim da gunesin 5 kati isi varmis belgeselde izledim gecen gun ama cok ilginc yildirim carpanlarin %90 hayatta kaliyormus .

Son düzenleme:

ioriapo

Aktif Üye
Adı
Abdullah Öztürk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Konuyu merak edip biraz araştırdım. Videolarda goruldugu gibi Konu gercekten ciddi bir konu

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Kurtulsanız bile kör kalabilirsiniz lütfen dikkat

Videolara bakın kapalı hava etrafta gök gürültüsü Yok ama ilk yıldırım size düşebilir