Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Karbonfiber Kalama Pulu

hok

Üye
Adı
Oktay Keskin
Herkese günaydın. Forumda biraz arama yaptım fakat bu konuyla ilgili pek bilgi bulamadım. Benim gibi kendi makinesinin bakımını kendi yapanlar ya da en azından kalama kapağının altında ne olduğunu merak edip açanlar bilirler ki genelde 100$ altı makinelerde metal kalama pulları arasındaki pul keçe gibi bir malzemeden yapılıyor. Altta orijinali ve karbon olanı üst üste görebilirsiniz. Tabi iyi makineler fabrika çıkışı karbonfiber malzemeden yapılıyor. Okuduğum kadarıyla bu malzeme balıkla boğuşurken daha az ısınma ve daha güçlü bir drag sağlıyormuş. Bende bunların yerine karbon yapmayı düşünüyorum. Hazırları var 10$ falan sipariş ediliyor. Niyetim kendim yapmak fakat bu malzemeyi nereden bulabiliriz acaba? Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Ekli dosyalar

• 24.6 KB Görüntüleme: 43
  • 82.7 KB Görüntüleme: 42
  • 20.7 KB Görüntüleme: 44
B

BS Okuru

Misafir
Hedgehog-studio.com a bi bakın derim çok sayıda yedek parça var.. Veya plat ın yedek parça şeması var orda makinenin parça şemasına göre parça alabiliyorsunuz..

cihan drums

Daimi Üye
Adı
cihan
İstanbul organize sanayi de bulunabilir bence bi turlamak ta yarar var..

Lazarus

Daimi Üye
Adı
Enez elveren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
sehrinizi bılmıyorum lakın küçük sanayi tabir edilen yerlerle keçeciler vardır örnek ile giderseniz yardımcı olurlar

hok

Üye
Adı
Oktay Keskin
Hatay İskenderun. Birazdan sanayiye gidip bakalım keçecilere o zaman. Sağolun.

i_gulistan

Daimi Üye
Adı
ibrahim gülistan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İskenderun da kemo ticaret var bir oraya sor istersen kemo da bulursun gibime geliyor bulup yaparsan bizede burdan tecrübelerini paylaşabilirsin.

hok

Üye
Adı
Oktay Keskin
Ben de şu an oraya gidiyordum. Bulursam tecrübelerimi paylaşırım inşallah.

Nut

Aktif Üye
Adı
Göksel
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ortadaki mil kalitesi ve kalama kalitesi marka olmus makinelerin en belirgin ozellikleri.. Metal işlemiş gövde ve kaliteli disli takımı ise evladiyelik makine anlamına geliyor..

• Beğen
Tepkiler: hok

hok

Üye
Adı
Oktay Keskin
Keçecide ve contacıda bu malzemeyi bulamadım. Artık son çare yurt dışından hazır sipariş edeceğim.