Emrecan Kaya
Daimi Üye
- Adı
- Emrecan Kaya
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Elimde fazla olup kullanmadığım sahteleri yeni malzemelere yer açmak adına satışa çıkarıyorum.
1.GRUP - 65₺
Duel Aile Magnet 3G Lipless Minnow 105mm 18g
Oskar Navajo 129mm 16.8g
Port Fish Wily 125F 21g

Sahtelerin iğnelerini Orijinal VMC kırmızı papağan iğnelerle değiştirdim. Duel sahtenin orijinal iğnelerini yanında göndereceğim.
Bu grubu alana 30 gram jig ve Oskar Starmax 18 gram kaşığı hediye edeceğim. İkisi de sıfırdır.

2.GRUP -45₺
Çeşitli tatlı su sahteleri. Her biriyle çok güzel avlar yaptım. İçlerinde skoru olmayan sahte yoktur. Turna ve perch için seçilmiş sahtelerdir.

Bu grubu alana da, bir kaç tatlı su avında kullandığım yaklaşık 100 metre Kendo 0.16 yeşil ip misinayı hediye edeceğim.
Her iki grubu almak isteyenin 100 lira ödemesi kafidir. Kargo alıcıya aittir.
1.GRUP - 65₺
Duel Aile Magnet 3G Lipless Minnow 105mm 18g
Oskar Navajo 129mm 16.8g
Port Fish Wily 125F 21g

Sahtelerin iğnelerini Orijinal VMC kırmızı papağan iğnelerle değiştirdim. Duel sahtenin orijinal iğnelerini yanında göndereceğim.
Bu grubu alana 30 gram jig ve Oskar Starmax 18 gram kaşığı hediye edeceğim. İkisi de sıfırdır.

2.GRUP -45₺
Çeşitli tatlı su sahteleri. Her biriyle çok güzel avlar yaptım. İçlerinde skoru olmayan sahte yoktur. Turna ve perch için seçilmiş sahtelerdir.

Bu grubu alana da, bir kaç tatlı su avında kullandığım yaklaşık 100 metre Kendo 0.16 yeşil ip misinayı hediye edeceğim.

Her iki grubu almak isteyenin 100 lira ödemesi kafidir. Kargo alıcıya aittir.