Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

kartal pendik maltepe civarında üye esnaf varmı?

seydi

Üye
av malzemeleri temin etmek için kartal maltepe pendik civarında site üyesi esnaf dostlarımız varmı acaba?

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Belki tanımadığımız bir satıcı üyemiz vardır diye yazmadım konuyu ilk gördüğümde.

Sürekli alışveriş yapabileceğin bir yer mi arıyorsun, yoksa şu anlık ihtiyaçlarını hızlıca görmek için mi?

seydi

Üye
Belki tanımadığımız bir satıcı üyemiz vardır diye yazmadım konuyu ilk gördüğümde.

Sürekli alışveriş yapabileceğin bir yer mi arıyorsun, yoksa şu anlık ihtiyaçlarını hızlıca görmek için mi?
genel olarak arıyorum yeri gelir oturu bi çayını içeriz yeri gelir alışverişimizi yaparız:) en azından ortak noktalarımızın olduğu kişiler olsun:)) kısaca sürekli alışveriş amaçlı:)

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hamdi Bey İnçeçizgi mağaza müdürlüğü yapıyor şuanda, istediğin zaman gidip hoş sohbet ve indirimli alışveriş yapabilirsiniz ;)

seydi

Üye
Hamdi Bey İnçeçizgi mağaza müdürlüğü yapıyor şuanda, istediğin zaman gidip hoş sohbet ve indirimli alışveriş yapabilirsiniz ;)
:)) elde var 1 :)) teşekkür ederim mutlatlaka uğramaya çalışacağım kartal pendik maltepe civarında varmı peki?

fenerli

Aktif Üye
Adı
Cüneyt yetgin
Kartal da güvencem shop var Cem iyi bir arkadışımızdır size yardımcı olacaktır.

seydi

Üye
Kartal da güvencem shop var Cem iyi bir arkadışımızdır size yardımcı olacaktır.
:)) eyvallah hem sitede üye hem esnaf arkadaşımız ortak noktalar sadece ticaretten ibret kalmayacak :)) burası bp nin karşısındamı oluyor?