HamitToylan
Yeni Üye
Güzel bir av paylaşımı emeğine sağlık
KAAN N1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkürler abiTebrikler Gökhan
Güzel bir gün olmuş
TeşekkürlerGüzel bir av paylaşımı emeğine sağlık
Evet gerçekten turnanin tek düşmanı insan yoksa azalmaz dün canımı sıkan 2 tane mepps turnanin ağzında gitti ona üzüldüm acaba atarmı ağzından yada böyle acı cekermi diyeTebrikler Gokhan hocam
Sezon acılmadan yakala ye diyenlere örnek olur insallah
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Güzel görüntüler, güzel av tebrikler. Cep telefonuda olsa çekimlerinizi yatay yaparsanız daha iyi olur. Yarın öbürgün montaj yapıp tvde izlemek istediğnizde full ekran izlemek ya da youtube gibi sosyal medyada paylaşmak istediğinizde daha uygun olur.Arkadaşlar bunlar video
Hiç canını sıkma Gökhan hocam, kesin atar o mepsleri. İğneni arkadaki çentikleri su içinde bir kaç günde eriyor, ondan sonra ya düşüyor ya da atıyor. Ben kaç tane levreğin midesinden 8 li 10 lu çapari çıkardım.Evet gerçekten turnanin tek düşmanı insan yoksa azalmaz dün canımı sıkan 2 tane mepps turnanin ağzında gitti ona üzüldüm acaba atarmı ağzından yada böyle acı cekermi diye
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler Evet haklısınız bundan sonra öyle yaparım zaten aksiyon kamerası almayı düşünüyorumGüzel görüntüler, güzel av tebrikler. Cep telefonuda olsa çekimlerinizi yatay yaparsanız daha iyi olur. Yarın öbürgün montaj yapıp tvde izlemek istediğnizde full ekran izlemek ya da youtube gibi sosyal medyada paylaşmak istediğinizde daha uygun olur.