Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kasna yakala bırak

GOKHAN AKSOY

Daimi Üye
Adı
GOKHAN AKSOY
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hiç canını sıkma Gökhan hocam, kesin atar o mepsleri. İğneni arkadaki çentikleri su içinde bir kaç günde eriyor, ondan sonra ya düşüyor ya da atıyor. Ben kaç tane levreğin midesinden 8 li 10 lu çapari çıkardım.
Tesekkur ederim İnşallah öyle olur

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahmet Çevik

Aktif Üye
Adı
Ahmet Çevik
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Madem yemeyeceksin neden balığın ağzını yaralıyorsun?
Hüsn-ü zannın dibine vurarak yorumunu nimete gösterdiğin hürmete, muhabbete bağlıyorum. Zira herzaman derim avını yemek en ilkel fıtri bir histir ancak evrilen insanoğlu avcılığı artık beslenme biçimi olarak değil hobi olarak yapıyor. Beslenme işini ise balık hallerinden çiftliklerden, kasaplardan vs. Hallediyor. Hobisini sürdürebilmek için de avladığı balığı salıyor. Buna içi elvermeyen benim gibiler ise limitleri gözetip limit altı balıkları salar. Çok isterdim avcılığı bir beslenme biçimi olarak benimsemeyi ancak kahrolsun Büyükşehir ...

GOKHAN AKSOY

Daimi Üye
Adı
GOKHAN AKSOY
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hüsn-ü zannın dibine vurarak yorumunu nimete gösterdiğin hürmete, muhabbete bağlıyorum. Zira herzaman derim avını yemek en ilkel fıtri bir histir ancak evrilen insanoğlu avcılığı artık beslenme biçimi olarak değil hobi olarak yapıyor. Beslenme işini ise balık hallerinden çiftliklerden, kasaplardan vs. Hallediyor. Hobisini sürdürebilmek için de avladığı balığı salıyor. Buna içi elvermeyen benim gibiler ise limitleri gözetip limit altı balıkları salar. Çok isterdim avcılığı bir beslenme biçimi olarak benimsemeyi ancak kahrolsun Büyükşehir ...
Bugün bırakmazsak yarın tutacak birşey kalmaz

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi