Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

kaya midyesi

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Aaa biz çin şapkası deriz... çok performanslı bir yem değildir ama tabii ki kullanılabilir neden kullanılmasın. Zamanında bu yemle güzel çipuralar tutmuştum. Ama bir sezona mahsustu sonra o kadar kadar iş yapmadı.

koksal1905

Üye
Adı
koksal
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bende geçen avımda kullandım ama hiçbir aksiyon alamamıştım

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Balıkta olmayabilir. Sağınızda ssolunuzda olta atan var mıydı? Onlar balık alabildiler mi?

koksal1905

Üye
Adı
koksal
Kan Grubu
O Rh Pozitif
ben tektim toplamda irili ufaklı 25 civarı balık aldım sagoz-çipura-karagöz, ama bu yemi taktığım anda diğer oltayada vuruş yoktu

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
O zaman sevmemişler demek ki... sizin orada ki balıkların hoşuna gitmemiş. Yapacak bir şey yok.

i_gulistan

Daimi Üye
Adı
ibrahim gülistan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Istavrit subye ve karides yavrusu(papaz) ile beraber sezonuna göre ücretsiz deniz ananin sunduğu yemlerin başında gelir Çipura mirmir varsa iş yapar ama her zaman diger 3 u ilk tercihimizdi.ne günlerdi bir kasnak igne ve kurşunun varsa kraldin yeme kim para verirdi her türlü 3_5 nasiplenirdik balıkları şimdi yüzlerce tl öde bi levrek veya turna gelecek diye ozaman kaşık silikon elle at cek yada subyeyi uzun ince dogra at kursunsuz kap levregi :)

Dargan

Aktif Üye
Adı
Hamdi
2-3 kere kullandım yem olarak. Ancak yanımda ki arkadaşlarım Levrek,Çupra çekerken ben verim alamadım. Bir daha hiç kullanmadım.

marule

Üye
Adı
Mert S.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kayadan kolaylikla toplandigi ve bedava oldugu icin bazen de yem almaya sehire gitmeye usendigimden cok kullandim bu yemden. En az 50-60 kere kullanmisimdir. Bir kere bile balik yakalayamadim, sadece bir yengec yakaladim yarim kiloluk o kadar. Bunu atacagina igneye tuy sar at, denizde kalsin, balik gelme ihtimali daha yuksek :)

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
En arkasındaki ciğerinin hatrına her balık gelir bu yeme :) Yalnız o ciğer hemen gidiyor yani oltayı 15-20 dakikada bir yemlemek lazım :) Levrek, çipura, sargoz, iri mırmır aldım bu yemle, ufakları daha yumuşak ve balıklar daha leziz buluyor, ufaklarından 2-3 adet takılmalı iğneye, irileri iş yapmıor ;)