Bende deneyeceğim👍iğne kutusunda yazıyor zaten tasmalama yapmayın diye. ben hep bu iğneyi kullanıyorum.
Bende deneyeceğim👍iğne kutusunda yazıyor zaten tasmalama yapmayın diye. ben hep bu iğneyi kullanıyorum.
circle iğneyi bu şekilde bağlamazsanız düzgün çalışmaz.
Tavsiye edildiği şekilde kullanmak gerekir normal şartlarda ama gece avlarinda kösteklerde ip misina yada çok yumuşak mono misinalar kullanmakta çözüm olabilir mi?halka düğüm olmazsa iğne misina ucunda oynamıyor ve balık kustuğunda takılmadan çıkıyor. halka düğümde iğne boşta gibi her yöne döndüğü için balık kusunca dudağına takılma olasılığı çok fazla
denemek lazım ben hiç denemedim zaten pek çoy şey deneye yanıla bulunuyorTavsiye edildiği şekilde kullanmak gerekir normal şartlarda ama gece avlarinda kösteklerde ip misina yada çok yumuşak mono misinalar kullanmakta çözüm olabilir mi?
Kesinlikle deneyeceğim, gece dip takımlarında fark yaratacağını düşünüyorumdenemek lazım ben hiç denemedim zaten pek çoy şey deneye yanıla bulunuyor
rast gelsin ilk müsait olduğumda izleyeceğim.Merhaba Arkadaşlar. Takımı tanıtmak için gerceklestirdiğim bu avı sizler için de görüntülemeye çalıştım. Kefal balıkları gerek yem yapılması gerekse sofralardaki yeri sebebi ile ülkemizdebelki de en çok avı yapılan balik turlerindendir. Bu sistemle sizler de güzel balıklar yakalayabilirsiniz. İyi seyirler
Deneyip çok verim alamamıştım aslında, yanlış kullandığım içinmiş 😄 Gerçekten yeni öğrendim bunu 💯, standart iğne bağlar gibi bağlayıp kullanmıştım ben. Çok teşekkür ederim🙋🏻
circle iğneyi bu şekilde bağlamazsanız düzgün çalışmaz. Maket balıklarınızıda bu şekilde bağlarsanız aksiyonları daha düzgün olur.
Teşekkür ederim . Sizlere de rast gelsin 🙋🏻rast gelsin ilk müsait olduğumda izleyeceğim.