Video Kefal yakalamanın en kolay yolu- 3 lü takım

circle iğneyi bu şekilde bağlamazsanız düzgün çalışmaz.

Yabancılar circle iğneler için çoğunlukla snell düğümlerinden kullanıyor, herhalde o da çalışıyordur. Ayrıca halka düğümlerinin genel olarak normal düğümlerden biraz daha zayıf olduğunu belirtelim.

1747823637735.jpeg

Bu görseldeki de farklı bir versiyon. Bu görsel circle'lar için hatalı sayılır, yalnızca düğümü atarken ipi iğnenin sırt tarafından değil, sivri tarafından halkaya geçirmek gerekiyor düzgün çalışması için. Aksi takdirde iğne balığın ağzı içinde yanlış yöneliyor.

1747822987585.jpeg

halka düğüm olmazsa iğne misina ucunda oynamıyor ve balık kustuğunda takılmadan çıkıyor. halka düğümde iğne boşta gibi her yöne döndüğü için balık kusunca dudağına takılma olasılığı çok fazla

halka düğüm olmazsa iğne misina ucunda oynamıyor ve balık kustuğunda takılmadan çıkıyor. halka düğümde iğne boşta gibi her yöne döndüğü için balık kusunca dudağına takılma olasılığı çok fazla
Tavsiye edildiği şekilde kullanmak gerekir normal şartlarda ama gece avlarinda kösteklerde ip misina yada çok yumuşak mono misinalar kullanmakta çözüm olabilir mi?

Merhaba Arkadaşlar. Takımı tanıtmak için gerceklestirdiğim bu avı sizler için de görüntülemeye çalıştım. Kefal balıkları gerek yem yapılması gerekse sofralardaki yeri sebebi ile ülkemizdebelki de en çok avı yapılan balik turlerindendir. Bu sistemle sizler de güzel balıklar yakalayabilirsiniz. İyi seyirler

rast gelsin ilk müsait olduğumda izleyeceğim.

circle iğneyi bu şekilde bağlamazsanız düzgün çalışmaz. Maket balıklarınızıda bu şekilde bağlarsanız aksiyonları daha düzgün olur.
Deneyip çok verim alamamıştım aslında, yanlış kullandığım içinmiş 😄 Gerçekten yeni öğrendim bunu 💯, standart iğne bağlar gibi bağlayıp kullanmıştım ben. Çok teşekkür ederim🙋🏻

Back