Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

kefalin intikamı

Lazarus

Daimi Üye
Adı
Enez elveren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
benim baba senelerdir aynı kafada yaz kış farketmiyor adama.. kefal.. kıbrıs olta yada en çok kullandığı göl kamışı (şıpşıp) .
neyse geçen gene çıkmış balığa akşam geldi eve toplalıyor.. yaa dedi balığı çektim oltanın ucunda sallanırken vurdu ayağıma acıyor.. tam çorabın lastik kısıma doğru. baktık 2 tane kırmızı nokta var kanamış azıcık neyse.. allem ettik kalem ettik bir şey de yok gözüküyor. dellendi acıyor diye kalktık gittik hastaneye baktılar yok bulamadılar geri döndük. ertesi gün gene yok duramıyor adam ameliyata almışlar çıkan bu.. kefal takmış emaneti :)

IMAG0142.jpg

lodoscubarbaros

Aktif Üye
Adı
Barbaros Küpcü
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Enez geçmiş olsun sargı bezi var tam anlayamadım.İnşallah ağır önemli bir şey değildir.Yazıyı şimdi gördüm düzenledim hadi atlatmışsınız.Acil şifalar dilerim

Lazarus

Daimi Üye
Adı
Enez elveren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Enez geçmiş olsun sargı bezi var tam anlayamadım.İnşallah ağır önemli bir şey değildir.Yazıyı şimdi gördüm düzenledim hadi atlatmışsınız.Acil şifalar dilerim
sağolun, sargı bezinin üstünde yaklaşık 1.5 cmlık bir sırt kılçığı var. onu çıkarmışlar.. kaval kemiğine batıyormuş yürürken .

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
geçmiş olsun benimde denizde ayağıma bir şey batmıştı bir aya yakın acıdı neredeyse sonra acıyan yeri elimle sıka sıka iki üç parça diken benzeri bir şey çıkarttım düzeldi.

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Gecmis olsun, kefal herseyi planlamis demek ki :) o kucucuk sey bile ne kadar rahatsiz ediyor insani.. Rahatlamistir simdi.. Alah beterinden saklasin..

Kubix

Daimi Üye
Adı
Kubilay Yalçın
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Çok geçmiş olsun.

Cevat Göven

Daimi Üye
Adı
cevat göven
geçmiş olsun güzelyalının kefalleri cin olmuş desene,bende balık tutamayınca kefale mi başlasam diye düşünüyordum

msa

Aktif Üye
Adı
Serdar Ahmet Şipal
geçmiş olsun.