Bugün Uzunca zamandır yapmadığım bir şeyi yaptım ve nedense gece gece yüreğim beni buraya çağırdı,başka bir şey vardı aklımda ama aklımda birden yön değiştirdi,gördüğümde bir damla yaşta benim içime damladı,,,Burak Ağabeyim,Burç Ağabeyim hayatta ençok eksiğim olan şey Babamdı,,,yaşasaydı balık tutarmıydık birlikte bilmiyorum...ama bildiğim bir şey varki,,,hiç elini tutamadığım bir adamın oğlu olarak yaşamaya çocuklarımın elini tutarak devam ediyorum,,,, hiç keşkeee demedim bu konuda ,çünkü biliyorumki ,tek giden O,tek kalanda ben değilim, belkide hiç tanımadığımdan duygularım garip ve tutarsız,,,birlikte yaşarkenmi ayrılsaydık zor olurdu ,böylemi daha zor hiç bir zaman bilemiyeceğim,,,bunları neden mi paylaştım,,samimiyetim ve üzüntümü acınıza ortak etmek istedim ve inanın o an yanınızda olmayı çok isterdim,kıymetli babanızı hiç tanımadım ama sizi tanımakta aynıydı sanırım,,,,Kıymetli Babanızın Kemal Amcamızın RUHU ŞAAD MEKANI CENNET OLSUN,Yüce ALLAH'ım Sizlere ve Ailenize Sağlıklı ve Huzurlu bir Yaşam İhsan Eylesin ,,,,Dua ile yolcu edelim ,dualar edelim ,Ellerinizden Öpüyorum,Başınız Sağolsun