Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kemal amcamızı kaybettik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İrfan

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
İrfan Çimçik
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhuma Allah rahmet eylesin mekanı cenet olsun.
Burak ve Burç abilerime,sevenlerine ve kederli ailesine başsağlığı diliyorum ..

Adı
Orhan Küçükbiçmen
Sevgili Burak ve Burç kardeşlerim, başınız sağolsun ,allah sevdiklerine sabır versin, mekanı cennet olsun.

murat68

Yeni Üye
Adı
Murat
Allah C.C. rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Sizlerede baş sağlığı dilerim.

Burak Karadeniz

Daimi Üye
Adı
Burak Karadeniz
Değerli arkadaşlarım bu acılı günlerimizde,acımızı paylaşma inceliğini gösterdiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim.İyiki varsınız ve sizlerle birlikteyiz.Sevgilerimle.

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Sevgili Burak abim,Sevgili Burç bey,
Öncelikle başınız sağolsun der acınızı en içden dileklerimle paylaşıyorum.
Rabbim mekanını cennet eylesin,Allah sabırlar versin,size ve ailenize.

lost_zombie

Daimi Üye
Adı
Nejat BİLECEN
Kan Grubu
A Rh Negatif
Mekanı cennet olsun amcamızın, Burç ve Burak abi başınız sağolsun.

A.Bülent KUTLUCA

Aktif Üye
Adı
Adınızı Soyadınız
Bugün Uzunca zamandır yapmadığım bir şeyi yaptım ve nedense gece gece yüreğim beni buraya çağırdı,başka bir şey vardı aklımda ama aklımda birden yön değiştirdi,gördüğümde bir damla yaşta benim içime damladı,,,Burak Ağabeyim,Burç Ağabeyim hayatta ençok eksiğim olan şey Babamdı,,,yaşasaydı balık tutarmıydık birlikte bilmiyorum...ama bildiğim bir şey varki,,,hiç elini tutamadığım bir adamın oğlu olarak yaşamaya çocuklarımın elini tutarak devam ediyorum,,,, hiç keşkeee demedim bu konuda ,çünkü biliyorumki ,tek giden O,tek kalanda ben değilim, belkide hiç tanımadığımdan duygularım garip ve tutarsız,,,birlikte yaşarkenmi ayrılsaydık zor olurdu ,böylemi daha zor hiç bir zaman bilemiyeceğim,,,bunları neden mi paylaştım,,samimiyetim ve üzüntümü acınıza ortak etmek istedim ve inanın o an yanınızda olmayı çok isterdim,kıymetli babanızı hiç tanımadım ama sizi tanımakta aynıydı sanırım,,,,Kıymetli Babanızın Kemal Amcamızın RUHU ŞAAD MEKANI CENNET OLSUN,Yüce ALLAH'ım Sizlere ve Ailenize Sağlıklı ve Huzurlu bir Yaşam İhsan Eylesin ,,,,Dua ile yolcu edelim ,dualar edelim ,Ellerinizden Öpüyorum,Başınız Sağolsun

Burak Karadeniz

Daimi Üye
Adı
Burak Karadeniz
Değerli arkadaşlarım bu acılı günlerimizde,acımızı paylaşma inceliğini gösterdiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim.İyiki varsınız ve sizlerle birlikteyiz.Sevgilerimle.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...