Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
evet özel eti var tadı çok güzel deneyen bilirYoutubede falan görüyordum ilginç bir balık.''1 haftatır arkadaşımın annesi ve eşim çocuklar kemani istedi dün kısmet oldu'' bu kadar özel bir eti falan mı var özel isteklerinin sebebi nedir merak ettim doğrusu yoksa tamamen görüntüsü içinmidir. Tebrikler
evet ustat yapmazmıyızŞişini yapıyosunuz dimi.
cok pis hortlatirim konuyu bugun yaptim boyle bi leezet az kuzu yagi gibi biseeee
Daha önce görsem de ilk defa avının yapıldığını görüyorum. Tebrikler1 haftatır arkadaşımın annesi ve eşim çocuklar kemani istedi dün kısmet oldu
yem canlı kefal yakaladım mekana gittik arkadaşım metin ile 48 metredeydik kayalık ve çamur karışımı bölge kemani yakalamak uzun zaman gerektirecek beklemek lazım tabi biz beklemeye başladık çay kahvaltı derken 45 dakka geride kaldı derken metinin oltasında hereketlenme başladı bırak dedim yutsun neyseki yutturdu derken 2 cisi de benim oltaya vurdu kısmet temizledik 3,5 kilo et çıktı herbirinden kalın sağlıcakla herkese rasgele..
Ekli dosyayı görüntüle 47014
Ekli dosyayı görüntüle 47013