Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

kendi teknemi kendim yaptım

konevii

Aktif Üye
Maşallah çok güzel bir tekne üretmişsiniz. Ellerinize, emeklerinize sağlık.

nautilus

Üye
Adı
Ahmet Dönmez
Çok güzel görünüyor tekne,harika...böyle bir düşüncem yoktu ama artık var .Merak ettim kalıpları kiralıyoruz demişsiniz,nedir kirası?birde bu hale gelinceye kadar size olan maliyeti nedir teknenin,bittiğinde kaça mal olacak?çok sordum ama hakkaten çok hoşuma gitti,bize de ekip olarak bu işe girişebiliriz belki sizin yardımınızla...

özcan bolat

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN BOLAT
Kan Grubu
O Rh Pozitif
herkesin merak ettiği soruyu sormak istiyorum bu arda hepimizde heyecan yarttınız bunuda belirtmeliyim ben bu yada buna yakın bir tekneyi kaça mal ederim ve adım adım nasıl bir yolda ilerlerim en başta nereden başlıyoruz kaç kg hangi malzeme almakla başlıyoruz ?

egemenxx

Yeni Üye
Adı
HAKAN MALKOÇ
merhaba kalıpları mudanyada kendi atölyemizde kiraya vericez.
kira bedeli yer ve kalıplar dahil:2500
imalar sürecindeki malzemeler:4000
aksesuar:1500 den başlar her harcadığın para tekneye değer kazandırır.
bu verdiğim malzeme fiyatı hazır kalıptan yapılmak için kaliteli malzemeyle hesaplanmıştır.

yok ben sıfırdan kendim yapmak istiyorum derseniz.beyendiniz modelin resimlerini mail atarsınız 3d resmini çizeriz ve 2d kesitlerini ve yüzey açılımlarını
çıkartıp.hazır tekne yapım kiti hazırlarız.size sadece cnc'de kestirip toplaması kalır.tabiki yer ve zaman.1ahşap model / 3 fiber kalıp / 1 tekne bize 14000 e geldi.

arzu eden olursa imalatı sizin nezaretinizde bizim atölyemizde ve su ya inene kadar birlikte yürütelim.

özcan bolat

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN BOLAT
Kan Grubu
O Rh Pozitif
aynen tahminlerimde olduğu gibi teşekkürler, kim bilir bir gün ama en yakın bir gün yollarımız kesisir :)

NAZAR45

Yeni Üye
Adı
nazif arslan
Tek kelimeyle 10 üsütünden 10.TEBRİKLER

ainos

Aktif Üye
Adı
Ünal Özdemir
Ellerine sağlık, son halinin fotoğraflarınıda yüklersen bitmiş halini de görelim.