Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kendime Badi Ariyorum

Owti

Aktif Üye
Adı
emre özmeriç
Kan Grubu
B Rh Negatif
Zıpkıncılıga Başladim ama istanbul ve çevresinde benimle dalicak badi lazim biraz akli basinda biri olursa iyi olur benim gibi olursa kesinlikle çikamayiz denizden :):):):)

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
:) Aklı başındadan ziyade, bu işte tecrübeli biriyle başlamak hem akıl hem beden sağlığı açısından en iyisi olur. Mera paylaşımı ve devamlı birbirinizi kontrol etmek işin en önemli kısımları bence. Ama genelde suya girince herkes birbirini unutuyor :)

Owti

Aktif Üye
Adı
emre özmeriç
Kan Grubu
B Rh Negatif
:) Aklı başındadan ziyade, bu işte tecrübeli biriyle başlamak hem akıl hem beden sağlığı açısından en iyisi olur. Mera paylaşımı ve devamlı birbirinizi kontrol etmek işin en önemli kısımları bence. Ama genelde suya girince herkes birbirini unutuyor :)
beni taniyanlar ve konusu gecen kisi olan tayfunuda biliyolar bu konuyu acarken tayfunu al diyeceklerinide biliyodum ondan öylebir yazi yazdim tabikide sizin dediklerinize aynen katiliyorum ama suyun alti baskabir dunya oyuzden unutmak gayet doğal :) gecen seneden berli sarozda daliyorum zaten bu sene bahar sonbahar zamanlarinda istanbulda ve cevresinde bir badi ariyorum

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
Emre Ayvalığa yolun düşerse beklerim.Dalış için güzel meralarımız var..

Owti

Aktif Üye
Adı
emre özmeriç
Kan Grubu
B Rh Negatif
Erdal Abi yaz baslamadan gelirim ziyaretine :)