Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kendin uğraşma Ucuza al çok uygun :) Makine çantası

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Arkadaşlar bilmiyorum belki reklama kaçabilir ama kendim faydalandigim için Size se tavsiye edeceğim. Hatta konuyu nereye açacağımı bile bilemedim. Kusura bakmayın ama balıkçı arkadaşlar faydalansın istedim.

A101 é bugün makyaj çantası gelmiş. 5 TL civarında ve 40 50 belki 60 lik makinelere bile uyan astarlı bir çanta şahsen kendi makinelerime böyle çantalar arıyordum hatta diktirmeyi düşünüyordum. Şiddetle tavsiye ederim ...

A101 é gidin ve kızlara makyaj çantası bırakmayın :))

20160402_184931.jpg

Yakamoz

Daimi Üye
Adı
Kenan Ahıska
Temizlik acisindan cok guzel bir cozum. 5 TL ye bundan iyisi bulunmaz gibi gorunuyor.

Ama darbeye baskiya karsi korumaz. Kutu tipi birseyler ariyorum. Bu konuda da onerisi olan varsa cok sevinirim.

gelibolu

Daimi Üye
Adı
Tezcan.Bozkurt
En azından makinenin dış etkenlerden korunmasını sağlar.Yarın bi bakmak lazım.

Burak bey bilgilendirme için teşekkürler.

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Mutlaka inceleyin şahsen ben zaten korumalı büyük Çanta kullanıyorum ancak makineleri birbirlerinden koruyamiyordum. Ayrıca çok da ince değil dediğiniz gibi 5 tl ye daha iyisi olmaz :)

zokacı

Daimi Üye
Adı
nejdet
ben deniz gözlüğü kutusu kullanıyorum bazıları 4000 lik makna bile alıyor oldukçada sağlamlar daha büyükler için plastik kap satanlardan bulunabilir

Hoper

Aktif Üye
Adı
Umut Şensever
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Biraz geç oldu ama daha yeni yazabildim bu konuya... Teşekkürler tavsiyeniz için, gittim ve aldım... Tam aradığım ürünmüş :)