Kendo Dynema 4 örgü misina

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan leton
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

leton

Aktif Üye
Tepki
143
Ödül
53
Üstatlar ben LRF ye yeni başlayacağım yeni başlayanlar için ip misina kullanmak zormudur yorumlarda çok kam yaptığı kuş gözü olduğu söyleniyor ilk başlarken örgü ile başlamamalımıyım ?

Herkese merhaba, ben aslında bu misinanın 8 kat olanı ile ilgili tecrübe ve bilgi isteyecektim sizden ancak bu başlık varken bir tane daha açmak istemedim. Ben Kuşadası bölgesinde spin avı yapan biriyim, oltama meradan kaynaklı sadece ıskarmoz ve kalamar takılır. Yaklaşık 6 aydır naylon misina ile avlanıyorum ve artık örgü misinaya geçme zamanı geldiğini düşünüyorum. Bu aşağıda linkini paylaşacağım misinayı daha önce kullanan var mı? ya da bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.
(link)

Herkese merhaba, ben aslında bu misinanın 8 kat olanı ile ilgili tecrübe ve bilgi isteyecektim sizden ancak bu başlık varken bir tane daha açmak istemedim. Ben Kuşadası bölgesinde spin avı yapan biriyim, oltama meradan kaynaklı sadece ıskarmoz ve kalamar takılır. Yaklaşık 6 aydır naylon misina ile avlanıyorum ve artık örgü misinaya geçme zamanı geldiğini düşünüyorum. Bu aşağıda linkini paylaşacağım misinayı daha önce kullanan var mı? ya da bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.
(link)
Aceleniz yoksa aliexpresden kastking mega8 veya seaknight monster w8 alin. Ayni görevi layikiyla görür.

uzun süredir düşündüğüm ancak daha uygulayamadığım bir olay var daha önce testil işi yaparken ipler mumlanırdı su tutması tüylenmesi azalırdı bu mum olayını bizim ip misinalarda deneyeceğim sonucu yazarım tahminimce faydalı olabilir diye düşünüyorum hem ucuz ipler az su tutar hem düğümlenme azalır diye düşünüyorum

Mum kaygan olmayacağından sürtünmeyi arttırır, erimi azaltır gibi geldi bana ama hakim olduğum bir konu değil yine de.

Aceleniz yoksa aliexpresden kastking mega8 veya seaknight monster w8 alin. Ayni görevi layikiyla görür.
Merhabalar, direk konuya giriyorum. Sorun acelede değil de uygun fiyatlı düzgün bir şey arıyorum aslında. Genelde spin malzemeleri için ortalamanın üstünde kalitede ve uygun fiyat deyince aklıma Kendo geliyor nedense? Neyse ben bahsettiğiniz iki ürünü de inceledim;
(link) fiyatı yaklaşık 34,75 TL'ye ve 60 güne kadar gönderme süresi istiyor.
seaknight.png
(link) 'in fiyatı ise yaklaşık 50,25 TL'ye ve 60 güne kadar gönderme süresi istiyor.
kastking.png
Şimdi; bu iki üründen her hangi birini almak ve hemen hemen aynı parayı ödeyip en az bir ay beklemek mi mantıklı? Yoksa buradan Kendo'nun 8 Katını alıp geçmek mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba , ben kendo nun hem 8 kat hemde 4 kat olanını kullanıyorum , şuana kadar bir sorun yaşamadım . Aliexpress te ismini verdiğiniz ipler için de yorumlar olumlu .Acil olarak lazımsa kendo alın kullanın , yedek olarak da çinden siparişinizi verin derim . Hayırlı avlar dilerim ...

Back