Kendo sahteler hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pars
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gece gunduz en iyi iş yapan rengi bu rapalada boya atma derdi yok ama digerleri dokuluyor birde son ithalatinda bazi rapalalari 3-4 atis sonrasi su aliyor, Cengiz balikciliga goturdugunuzde de degisimini yapiyorlar.Getirdigi tum urunlerin arkasinda duruyorlar.Cengiz Balikciliga bu konu hakkinda cok tesekkur ederim.

benim gibi haftada sadece iki gün istanbulda zaten bilinen spin meralarına giden biri için kendodan başka bir markaya fazla para vermeye gerek yok, şimdiye kadar boya, aksiyon,su alma konusunda sıkıntı yaşamadım, gördüğüm kadarıyla da bu sene ters limon baya iş yapıyor. bir de wily marka sahteleri merak ediyorum, ondan da memnun kalırsam, pahallı sahte ile bütçeyi yormaya gerek kalmayacak...

Haklisiniz fakat spin rapalalarin yerle temasi olmadigi icin sorun yok benim bahsettigim kursun arkasi kullanilan 9cm rapalalar, gariplerim surekli at cek dikkat etmemize ragmen atarken mecburen patir kutur yerlerde surunuyor 🙂

Üstadlar bu kendo limon hangisi oluyor.google de arattım ama farklı farklı sahteler çıkıyor.
Link atabilecek yada kendi sahtesini yükleyebilecek var mı?

Üstadlar bu kendo limon hangisi oluyor.google de arattım ama farklı farklı sahteler çıkıyor.
Link atabilecek yada kendi sahtesini yükleyebilecek var mı?
Genelde sırtı sarı beyaz altı turuncu 13 numara (link)

Hologramları çabuk atıyor diyen arkadaşlar . Ben üzerlerine şeffaf oje sürüyorum belli aralıklarla . Sıkıntı yaşamadım. Tavsiye ederim. Hatta Bütün sahtelerimin kanca çıkış yerlerine bolca sürüyorum. Su almasın diye.

Back