Japanese de de var aynı aksiyon aynı renk fiyatı da neredeyse yarısı kadar . Aklında olsun . Spotbalık ta vardı sanırım.
Erim konusunda nasıl peki? 13 cm 18 gr olan? 125f kadar gitmez sanırım.
Japanese de de var aynı aksiyon aynı renk fiyatı da neredeyse yarısı kadar . Aklında olsun . Spotbalık ta vardı sanırım.
Ustam limondan vazgeçtim ama tam emin olmamakla birlikte sanırım bendeki sahte bu limonun çıkması.yani aynı renkte başka marka.Hiç önemli değil nedemek eğer limonda karar kılamazsan şu renk te trend bu aralar
(link)
Ben kullanıyorum abi geçen cumartesi hayatımın ilk lüferini aldım bununla erimi kendo kadar yok havada takla ata ata gidiyor ama balık aldım🙂(link)
Bunu kullanan var mı?
Ben kullanıyorum abi geçen cumartesi hayatımın ilk lüferini aldım bununla erimi kendo kadar yok havada takla ata ata gidiyor ama balık aldım🙂
Bunlar kendonun haryu serisine benziyor .Yeni seri diye lanse edilen 125-19gr kısa gaga 30cm derinden yüzenlerden memnun olan varmı, bir çok iyileştirme yapıldı deniyor. 13 ve 31 trofe balık avcısı deniyor. 100192 dosyayı görüntüle 100192 dosyayı görüntüle
Herkes birbirinden kopyalıyo zaten burda önemli olan skor alabilmesi...Bunlar kendonun haryu serisine benziyor .