Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kendo Seabass Minnow 145F Renk : 24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Murat TÜRK

Aktif Üye
Adı
Murat TÜRK
Bugün Marmarayı merak edip Üsküdar'a geçtim. Orada son bir tane bulup aldım. İlgilenenlerin tüm dostlara teşekkür ederim. Bu arada Marmaray gerçekten harika kısa sürede karşıya geçmek süper.

boncuk0777

Üye
Adı
ismail
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Sizde şanslı olanlardansınız bulmak için baya uğraştım sağolsun burdaki arkadaşlarda seferber oldu sonunda bulabildim. Nisan ortası gibi tekrar stoklara girecekmiş.
bu sezon 2 tane kaybettim denizde olmazsa olmazlarımdan bir rapala levrekte oldukça başarılı geçen sezon lüferde de çok iş yaptı laf aramızda. fiatıda uygun olunca kaybolunca çok üzülmüyor insan benzerlerinin 3 te biri fiata satılıyor.

Murat TÜRK

Aktif Üye
Adı
Murat TÜRK
Valla ben bu spin işine yeni merak saldım buralarda balıkta yok alıp alıp duruyoruz. İnanın spindi lrf ydi sörftü silikonu sahtesiydi ıvırı zıvırı derken koca bir valiz oldu. Balığa giderken valizi elimde gören tatile mi diye soruyor.

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
o kadar çok önemliyse bende bir tane var isteyene göndereyim türkiyeye gelip temin edince bana gönderin allah allah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...