Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kepçeci Hoca iş başında :)

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Üçlü iğneler çok tehlikelidir.Geçen sene rüzgarlı hava genç bir kardeşim göz kapağına taktırdı,Allah tan iğne ucu göz kapanının üstünde kalmıştı.
Bedeni kesip acile yetiştirmiştim.
Bazen uzaktan görüyorum merada,aramıyor kerata...

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Aslında videonun sonunda söylemişim ama balığın ölü taklidine kanmış Ozan.... En güzeli misana tor kullanmak... Ama onun delikleri geniş, bu kepçeyi de bazen canlı yakalamak için kullandığım için torunu değiştirmiyorum...

Adı
Erdem Erdoğan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
hocam ne yaptınız levrekler baracuda bunlar hep ben yokken oluyor az kaldı sezon bitmek üzere geleceğim yanınıza

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
hocam ne yaptınız levrekler baracuda bunlar hep ben yokken oluyor az kaldı sezon bitmek üzere geleceğim yanınıza

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Barakuda zayıf Erdem... Ama bu hafta ümitliyim sürü haberleri geldi :) Levrek konusunda şanslıydık... Gerçi bu aralar yok ama ilerleyen zamanlarda haberlerini bekliyoruz... Senin yeni makineler paslanmıştır zaten... Paslarını açalım :)

cemiltonguç

Daimi Üye
Adı
cemil
Kan Grubu
A Rh Negatif
Barakuda zayıf Erdem... Ama bu hafta ümitliyim sürü haberleri geldi :) Levrek konusunda şanslıydık... Gerçi bu aralar yok ama ilerleyen zamanlarda haberlerini bekliyoruz... Senin yeni makineler paslanmıştır zaten... Paslarını açalım :)
Abdullah hocam, Rast gelsin.Trofeniz bol olsun:)