Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kepçeci Hoca iş başında :)

Adı
Erdem Erdoğan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Barakuda zayıf Erdem... Ama bu hafta ümitliyim sürü haberleri geldi :) Levrek konusunda şanslıydık... Gerçi bu aralar yok ama ilerleyen zamanlarda haberlerini bekliyoruz... Senin yeni makineler paslanmıştır zaten... Paslarını açalım :)
Balık nasip işi varsa nasip deniz veriyor hocam makinalara gelecek olursak daha vanquişi hiç kullanamadım yorgunluktan ama onunda zamanı var bizim koy spinde biraz zayıf yada benim şansım yok daha koca yaz bir ispendek birde orta boy bir vatozdan başka birşey denk gelmedi ama her fırsatta deneme yapıyorum levreği geçtim bir vatoz takılsada biraz heyecan yyaşasam diyorum artık hocam görüşmek üzere

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Abdullah
Güzel av olmuş..
O kepçeye misina tor taksanız iyi olacak sanırım..

Arcan

Aktif Üye
Adı
Arcan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Abi senin peşine düştüğünün vay haline Tebrik ederim çok güzel avlar yapmışsınız

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler Abdullah
Güzel av olmuş..
O kepçeye misina tor taksanız iyi olacak sanırım..
Teşekkürler Şeref ağabey... Bırakma için canlı yakalıyoruz.. Ama Ozan'da da kepçe var birine takmamız şart sanırım...
Abi senin peşine düştüğünün vay haline Tebrik ederim çok güzel avlar yapmışsınız
Teşekkürler Arcan... İnşallah trofeyi de alacaz :)
Tebrikler Abdullah abi inşallah Trofelerinide göreceğiz.
Teşekkürler Fatih... Havalar biraz yatsa oda olacak inşallah...

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
ustam süper videolar ellerinize sağlık mümkünse bende levrek ve iskarmoz yakalamak istiyorum :)

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
ustam süper videolar ellerinize sağlık mümkünse bende levrek ve iskarmoz yakalamak istiyorum :)
Teşekkürler... Senin levreklerin yanında bunlar ispendek bile sayılmaz Özkan :) İskarmozu bizde arıyoruz şu aralar :) Bu hafta bulacam gibi bir his var içimde :p