Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Keyifli Bir Av Aksamı Daha

sergio

Aktif Üye
Adı
SERCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Hafta sonu levrek peşine düştük. Kilometrelerce yol yaptıktan sonra "0" skorla, morellerin bozuk, yorgun, uykusuz geçen günü geri bıraktık. Bugün kısa sureli aksam suyu avına ya nasip dedikten sonra . Sürdürülebilir balıkçılığın ilkelerine bagli kalarak, limitleri zorlamadan avı sonlardırdım . Aksamın sürprizi ise cok agir aksiyonla çalışmama rağmen benim icin her zaman yeri ayri olan ucuz maketime denizlerin bu güzel Sultanının farklı meralarda avlanmaya devam edeceğim. Daha iyileri sizlere nasip olsun inşallah Rastgele

Ekli dosyalar

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Sercan Tebrikler, Maşallah nazar değmesin. Şu özel maketinde resmini koysan daha güzel olurdu. Hatta sen direk linkini koy :)

mallaca

Aktif Üye
Adı
Halil Barış Ş.
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Linki ben de bekliyorum:)

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Maşallah tebrikler Sercan. bu havalardan sonra uzaklara gitmene gerek kalmayacaktır.

karacicek

Daimi Üye
Adı
Fatih Karaçiçek
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler Sercan Bey ,
Özel sahteyi ben de merak ettim doğrusu.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Sercan
Güzel av olmuş..

sergio

Aktif Üye
Adı
SERCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Sercan Tebrikler, Maşallah nazar değmesin. Şu özel maketinde resmini koysan daha güzel olurdu. Hatta sen direk linkini koy :)
teşekkür ederim abi :)
Linki ben de bekliyorum:)
:)
Maşallah tebrikler Sercan. bu havalardan sonra uzaklara gitmene gerek kalmayacaktır.
teşekkürler abim inşallah dediğin gibi olur, lrf de görüşmek üzere inşallah senden öğreneceğim çok şey var
Tebrikler Sercan Bey ,
Özel sahteyi ben de merak ettim doğrusu.
teşekkürler abi , bu arada senin trofeleri de özledik, inşallah en kısa zamanda güzel bir paylaşım ile bizleri heyecanlandırmanı büyük bir sabırsızlıkla beklıyoruz.
teşekkür ederim, muhsin usta daha iyileri sizlere nasıp olur inşallah.

maket sorununuza gelince, bir çok nedenden dolayı maalesef cevaplayamayacağım affınızı rica ediyorum. Bu sevdanın doğru secimler ile uygun fiyatlara da yapılabileceğini aslında atçek spin avının çok pahalı bir stil olmadığını,sadece kendi egolarımız yuzunden pahalı bir av stilİ olduğu çok yuksek paralar odenerek yapılabileceği algısının yanlış olduğunu düşünüyorum, not buradaki eleştiriyi kendime yapıyorum.kimse üzerine alınmasın lütfen avda kullanılan kamış ve makine üst sektmenlerden oluşuyor fakat en kısa sürede bunlarıda minimize edeceğim.Tüm hobidaşlarıma rastgelsin

Megalodon

Daimi Üye
Adı
Yılmaz
Tebrikler, çok güzel av olmuş..