Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kıbrıs'ta kıyı balıkçılığı

tekinbeyaz

Yeni Üye
Adı
Tekin Beyaz
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kırmızılar Isgaro dedikleri bir balıktır. Eti çok lezzetlidir. Kıbrıs kıyılarında soyu tükenmek üzeredir.
Girne'de kıyıdan tutulabilecek balık türü azdır. En çok Sokan/Sokar vardır. Kıbrıslılar hastasıdır. Balıkla uğraşan kıbrıslılar kefal tutmakta ustadırlar. Kefal tutmak isterseniz herhangi birinden yardım isteyebilirsiniz. Kışın Sargoz da olur. Rocks otelin plajındaki iskelenin ayaklarında (sular köpürürken) ve Dome otelin kıyılarında avlanabilirsiniz. (Bu bölgelere erişimde sorununuz olmayacağını düşünüyorum.)

Kıbrıs'ı çok özledim bu arada. Uzun zaman orada değilseniz, sakinliği seviyorsanız, tadını çıkarmanızı tavsiye ederim.

Rastgele.

herooo

Aktif Üye
Adı
kasım
Kan Grubu
O Rh Pozitif
kıbrısın en ünlü balıgı sokan balığıdır tek kanca yem olarak hamur kullanabilrisiniz ayrıca karpaz bölgesinde sargoz ve kefaller bol bulunur

sahinkilic

Yeni Üye
Girne çevresinde spin için önereceğiniz bölge varmı??

kry34kry

Yeni Üye
Adı
Koray
Sokan bolca mevcut , yem olarak kıbrıs ta döner icin kullanılan pideler çok iyi iş yapıyor denemeni öneririm. Karpaz tarafında altınkuma gelmeden bir bölge var biz magosadan av için oraya gidiyorduk ancak sineklere dikkat :)

USTAD35

Yeni Üye
Adı
İslam
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Herkese merhaba. Forumda yeniyim. 29 mayısta kıbrısta olacağım. Magosa-iskelede kıyıdan oltamla nereyi önerirsiniz.

Mustafa6116

Yeni Üye
Adı
Mustafa
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar, Türkiyeden kıbrısa yeni geldim Turkiyede spin ve shorejig avları yapıyorum kıbrısta bu avlar için çok müsait kıbrısta ki shorejig avlarını izliyorum bol bol baracuda,akya tutuyorlar bunlar için nerelere gitmemiz gerekiyor bir kaç kişiyle konuştuğum da en yakın yer olan girne bu avlar için çok verimsizdir yanıtını aldım yardimci olabilecek birisi var mı acaba ?