Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

KIRKLARELİ ALABALIK DENEMESİ

cruel-24

Aktif Üye
Adı
OĞUZ OKTEM
Cümleten selamlar arkadaşlar.Malum dişli bitince bende balık hasretimi gidermek için alabalık peşine düştüm.gitmiş olduğum barajda alabalık yerine tatlı su levreği yakalayıp hepsini geri saldım enteresan bir balıktı yakalanınca 2 tıklayıp hemen kendini salıyor mücadele 0 gözünü seveyim lüfer neyse akşam bastıran aşırı yağmur nedeniyle gideceğim dere resmen çamur akıyordu haliyle alabalık hayallerimde suya düştü olsun hiç değilse bir nebze olsun şu balıksız günlerde nefsimi terbiye ettim ,bir kaç balıksız resim koydum herkese yeni sezonda bol balıklar...(Her zamanki gibi takipçim olan abim(code77)bana eşlik etmiştir:)

Ekli dosyalar

Mehmet Sertkaya

Aktif Üye
Adı
Mehmet Sertkaya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
harika manzara resimlerine birde balık resmi ekleneymiş tadından yenmezdiii Güzel paylaşımlar için teşekkürler. kısmetiniz bol olsun daima.

around deep

Aktif Üye
Adı
Mert GEZENOGLU
Yakala-Birak seklinde av yapanlar takdiri hak ediyorlar. Bu sekilde nice avlar diliyorum.
Not olarak Kazandere, Pabuçdere, Yenesuyu ve Velika deresinde av yasagi var. Bilginize.

cruel-24

Aktif Üye
Adı
OĞUZ OKTEM
Yakala-Birak seklinde av yapanlar takdiri hak ediyorlar. Bu sekilde nice avlar diliyorum.
Not olarak Kazandere, Pabuçdere, Yenesuyu ve Velika deresinde av yasagi var. Bilginize.
biz dereköy karadere tarafında avlandık ilginize teşekkür ederim...

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
üstad selamlar,keyifli avların olsun :)

bir ara sözün vardı sonunda buldum partlarını 10'a tamamlayacağım diyordun ne oldu mera sekteyemi uğradı ?

cruel-24

Aktif Üye
Adı
OĞUZ OKTEM
üstad selamlar,keyifli avların olsun :)

bir ara sözün vardı sonunda buldum partlarını 10'a tamamlayacağım diyordun ne oldu mera sekteyemi uğradı ?
sağol özkan,part 10u buldum aslında balık küçülünce geri saldığım için paylaşma gereği görmedim ağustos gelsin kısmetse part 20 yide bulucam inşallah...(not:mera hala balık yapıyor ama küçük:)))

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
O zaman agustos ola hayrola,Rastgelsin simdiden :)