Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

kırklareli/ babaeski

serdargunce

Yeni Üye
Adı
Serdar ÖZDEMİR
Kan Grubu
A Rh Pozitif
cümleten selamun aleyküm hobidaşlar. Kırklareli babaeski ilçesinde adliyede savcılık kaleminde zabıt katibiyim. ayda bir defada olsa enez erikli sultaniçe yayla civarına giderim. malum yol çok uzun ama deniz beni çağırıyor :) zıpkın ve spin takım ile amatörce eylenerek avlanmaya çalışırım. evliyim 17 günlük oğlum var. bu ara bırakamıyorum. kısmetse mart ayından sonra olursa organizasyonlara vs katılmak isterim.
Tüm hobidaşlara bol trofeli avlar dilerim.

Önder Kanığ

Moderatör
Yönetici
Adı
Önder
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sevgili Serdar;
Aramıza hoşgeldin,keyifli ve kalıcı paylaşımlar temenni ederim. :)

kerem03

Aktif Üye
Adı
KEREM ÇETİNKAYA
Kan Grubu
A Rh Negatif
Ve Aleykümselam meslektaşım, hoşgeldin.Bende Dörtyol Adliyesi Adli Emanet Kaleminde görev yapıyorum. Evet bilirim benim de 9 aylık bir kızım var ama deniz çağırdımı mutlaka fırsat yaratılır :) bazen sabah namazından sonra gidiyorum ordan işe geçiyorum. Rastgelsin , hayırlı işler.

serdargunce

Yeni Üye
Adı
Serdar ÖZDEMİR
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ve Aleykümselam meslektaşım, hoşgeldin.Bende Dörtyol Adliyesi Adli Emanet Kaleminde görev yapıyorum. Evet bilirim benim de 9 aylık bir kızım var ama deniz çağırdımı mutlaka fırsat yaratılır :) bazen sabah namazından sonra gidiyorum ordan işe geçiyorum. Rastgelsin , hayırlı işler.
Sayın kerem meslektaşım hoşbuldum. Tesadüfün böylesi. Bende adli emanete bakıyorum :) hatayda deniz olduğu için sıkıntı yok. benim yolda geçirdiğim vakitte sen avı bitirir evine dönersin :) ancak marttan sonra hobime vakit ayıracağım kendimi şartlandırdım. ama dediğin gibi fırsat bi şekilde yaratılıyor.:)

kerem03

Aktif Üye
Adı
KEREM ÇETİNKAYA
Kan Grubu
A Rh Negatif
:)güzel tesadüf olmuş, doğrudur o tarafı bilmem ama burda rahat, bisikletle 10 dk da iniyorum avlağa.tekneciler kıyıyı ağla çevirmediyse balık oluyor ama genelde ağdan atamıyorum bile güzel havalarda.

serdargunce

Yeni Üye
Adı
Serdar ÖZDEMİR
Kan Grubu
A Rh Pozitif
:)güzel tesadüf olmuş, doğrudur o tarafı bilmem ama burda rahat, bisikletle 10 dk da iniyorum avlağa.tekneciler kıyıyı ağla çevirmediyse balık oluyor ama genelde ağdan atamıyorum bile güzel havalarda.
10 dk da bisiklet ile deniz kıyısına varman bile müthiş bişey olsa gerek. denizi gör ellerini ıslat olta atma yeter :D

Mustafa Adak

Aktif Üye
Adı
Mustafa ADAK
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ve aleyküm selam. Hoş geldin. Burada da çok hoş sohbetler ve bilgiler bulacağınızı ümit ederim.