Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kırklareli'nden Selamlar

tamam

Aktif Üye
Adı
murat
Kan Grubu
A Rh Negatif
Kırklareli ilimizden herkese saygılar.Amatör balıkçılıkla ilgilenip Kırklareli'nde ikamet eden arkadaşlarla tanışmak isterim.

tamam

Aktif Üye
Adı
murat
Kan Grubu
A Rh Negatif
Hoşbulduk Faryalı bizim memleketten pek forumdaş yok.İstanbul'dan Kırklareline taşındım baya bi bocaladım.Burda millet baraja dereye gidiyor.Ben ise deniz balıkçılığından anlıyorum.Çevremizde yok haliyle İstanbulun değerin bilin derim.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Hoş geldin Murat

tamam

Aktif Üye
Adı
murat
Kan Grubu
A Rh Negatif
Sayın modaretörüm foruma zaten üyeydim.İstanbuldan Kırklareline taşındım bi merhaba diyeyim dedim.

amasseia

Aktif Üye
Adı
Ali
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
İnsan nasıl alışmissa öyle gidiyor işte. Bende Tatlısuda avlanmayı seviyorum deniz 2. planda kalıyor benim için.
Çünkü çocukluğumdan beri ırmak, göl, gölette avlandım. Daha sonra deniz olan bu yere taşındık ama ben hala Tatlısu arayıp durmuştum :) tabi denize de çok gittim sonra.

*GeniuS

Daimi Üye
Adı
Hasan Basri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kırklareli ilimizden herkese saygılar.Amatör balıkçılıkla ilgilenip Kırklareli'nde ikamet eden arkadaşlarla tanışmak isterim.
Aleyküm selam hoşgeldiniz bende müseliim lilyim istanbul ikamet