Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kış lastikleri

marooned

Üye
Adı
Ulaş G
BU sene Mart ayında Goodyear Ultragrip 8 kışlık sol ön lastiğim 90 km hızla otobanda giderken tabanından yarıldı ve zar zor durup sağ şeride geçip lastik değiştirmek zorunda kaldım... :(

Artık birinci önceliğim, lasitiğin tabanı ve yanaklarında dayanıklılık oldu :)
İşte maalesef... Geçmiş olsun. Bu arada yanaklardan gidiyor o lastik genelde... Yanaktan yarılıp tabana uzamıştır sorun.

futility

Aktif Üye
Bugün güvenli sürüş eğitimine katıldım. Kaygan zeminde yazlık ve kışlık lastik farkı inanılmazdı. İhmal edenler tekrar tekrar düşünse iyi olur.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

CanZ

Üye
Adı
Can Zeybektekin
Kan Grubu
B Rh Negatif
Vallahi 4 kis gecirdim Goodyear Ultra Grip 8 ile banamisin demedi. Hic sorun yasayan duymadim etrafimda enteresan geldi.

Erol 61

Daimi Üye
Adı
EROL
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Vallahi 4 kis gecirdim Goodyear Ultra Grip 8 ile banamisin demedi. Hic sorun yasayan duymadim etrafimda enteresan geldi.
Bende 4 oldu 4 kez kış taktım grip leri galiba seneyede kullanacağım yol öyleymiş şöyleymiş o marka taş gibiymiş hikaye yokahama kışlık lastiği aldık bu arada 6 araç var hepsine kışlık lastik alıp takıyoruz ayriyeyten lastikciyle ortaklığım var. Yokohama yaz lastiği çok çok fena bi Lastik ama bazı desenleri mesela sadece 16 canta göre ürettiği sadece mercedese üretiyor artık süper bir lastik ama ford ta başka bir desen var kötü kışlastiği var yokahama yani adı kışlık lastik şimdi yokahamada deseni grip 8 gibi yaptı kullanmadım ama ortak iyi oldu diyor benin brigston var kışlık adı kışlık deseni deyiştirdiyse iyi olmuş olabilir mişlen var desen farklı landda takılı evin rampasından geçen sene çıkmadı rampa aşağı indik İx35 2.0tdi var üstünde nokian var giderken kendimi uçak kullanıyormuşumgibi geliyor çok pis ses yapıyor ama 4*4 de alınca gidiyorum zaten normal lastiklede 4*4 de gidiyorum aşırı buzlanma yoksa hyundai getzde Goodyear ultra grip 6 yada 8 var net hatırlamıyorum yaw böyle birşey yok getz getz karda görmelisiniz bende inanamıyorum hepsinin lastiklerini eskiyince kesinlikle ultra griple deyiştireceğiz bunu kullandıkca öğrendik Goodyear la bi ortaklığım Yok aksine yokahama ile var ;) isteyen istediğini alsın ama Goodyear hertürlü gidiyor he bu arada 320 bmy ye petlas aldık komşuydu adam abi şöyle lastik böyle lastik tak dedik adam takdı memleketimizin lastiği ama onu alanakadar Çin malı lastik alın daha iyi ( yazdıklarım test edilip onaylanmıştır şahsi fikrimdir hiç bir firmayla bir ilişkim yoktur ) ;)

Erol 61

Daimi Üye
Adı
EROL
Kan Grubu
B Rh Pozitif
BU sene Mart ayında Goodyear Ultragrip 8 kışlık sol ön lastiğim 90 km hızla otobanda giderken tabanından yarıldı ve zar zor durup sağ şeride geçip lastik değiştirmek zorunda kaldım... :(

Artık birinci önceliğim, lasitiğin tabanı ve yanaklarında dayanıklılık oldu :)
Bende topkapı yeşil kunduranın önünden giderken continantel lastik bom etti opel odağın önüne çekip lastiği deyiştirdim yarılmış ortadan tak ikitane conti aldım sıfır önlere taktım şimdi lastik dandikmi yoksa birşey bi kesti yada önceden kesti bilmem onun için istisnaler kaydeyi bozmaz ben 4 sene oldu ultra grip takıyorum ki arabayıda hem sert hem hızlı sürerim canavar gibi lastik test de edebiliriz balığa geldiğimizde boğazda binip görebilirsiniz ;)

enese02

Üye
Adı
enes
'Usta her şeyi salla ama çayı sallama' diye bir replik vardı galiba:)
Balık için 2-3 bin TLlik takım alırken üzerinde can taşınan araçlara en iyilerinden kış lastiği almak lazım,çünki kışta kaza yapan biriyim :(

Son düzenleme: