Kışlık Bot

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Oltanın
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
salomonu kaldırdıysanız columbiayı hiç eklemeyin listenize.

karaköyde YDS shop var oraya da bakabilirsiniz güzel tactical botlar mevcut. yine karaköyde atlas outdoor, kutupayısı, everest, meydan kamp vb var oralarda da çeşit boldur salomon northface columbia lowa karrimor merrel vb modellerini deneyebilirsiniz. en iyisi gidip denemek internetteki kullanıcı yorumları pek sağlıklı olmuyor ayakkabıda.

bilgilendirme için çok tşk bu saymış olduğunuz firmalarda hangisi keseye uygundur 🙂

Betonda
🙂 şimdi ne diyeyim bilemedim. Ciddi mesele bu. Şakaya gelmez 🙂 En azından benim giydiğim model betonda kaymıyor. Ben vazgeçtim tavsiye etmekten. İşin sonu kötü bitmesin 🙂 🙂
Saygılar

yok yok kötü bizmez son zamanlarda yağmurlu ortamda balığa gittinmi hiç bilmiyorum ama yeni yapılan sahil şeridindeki beton zemin çok fena bahsettiğim alan kanlıcadan,beykoz sosyal tesislerin oraya kadar alandan bahsediyorum .senin başına geldimi bu sorun diye bi sorim dedim 🙂 sevgiler 🙂

2 sene oncesine kadar salomon cuyduk. Kayaklarimiz ve kayak botlarimiz dahil. 2 sene once ogluma goratex kislik ayakkabi aldik. Ilk ayin sonlarinda ayakkabi burun kismi ve civarindaki butun dikisler parcalandi. Incelemeye gitti. Kullanici hatasi dediler.oglumun ayaklari terlemeye karsi hassas. Senelerdir iyi markalarin goratex ayakkabilarini aliriz. Hic bir marka da boyle bir sorun yasamadik. Iki sene oncesinin 500 tl si resmen cop oldu. Dikis vurdugunuzda su gecirmez ozelligi kayboldu.
Salomon mu. SPX ile birlikte Bizim icin bitmistir.

Kim demiş salomon dandik diye. Ya salomon giymemiş yada daha salomon giymemiş. (özel bir iş için hizmet eden ayakkabıları kast etmiyorum. Şimdi çıkıp o bu şu denmesin) günlük yaşamda hertürlü ihtiyacı karşılar. 2 senede parçalanmaz. Sağı solu dağılmaz. Columbia nortface keen vsvs kullanan biri olarak söyleyeyim. Salomon candır. 🙂 🙂 98493 dosyayı görüntüle
Ben yazımı şöyle düzelteyim.
Ben çok memnunum. Çok daha kaliteli ürünler illaki vardır. Araştırmakta fayda var. Marka elçiliği yapmıyorum. Ben rahat ettim. Onu belirtmek istedim
Saygılar
IMG_20191016_192344.jpg

2 sene oncesine kadar salomon cuyduk. Kayaklarimiz ve kayak botlarimiz dahil. 2 sene once ogluma goratex kislik ayakkabi aldik. Ilk ayin sonlarinda ayakkabi burun kismi ve civarindaki butun dikisler parcalandi. Incelemeye gitti. Kullanici hatasi dediler.oglumun ayaklari terlemeye karsi hassas. Senelerdir iyi markalarin goratex ayakkabilarini aliriz. Hic bir marka da boyle bir sorun yasamadik. Iki sene oncesinin 500 tl si resmen cop oldu. Dikis vurdugunuzda su gecirmez ozelligi kayboldu.

öncelikle çok geçmiş olsun bende aynı şikayetten müstaribim benimde kış aylarında ciddi derecede ayaklarım terlemeye maruz kalıyor en büyük sıkıntım topuklarım ve ayak ucu et yanakları ağrısı çekiyorum şimdide beton zemin maduru olduk 🙂 sahillerde yapılan son asfalt zemin çok kaygan ufak yağmurda bile yerler jilet gibi resmen atış yapamıyoruz rahat şekilde bu konudada şikayetciyim ayakkabı konusu sanırım kafa çok karıştırıcak bende durum onu gösteriyor 🙁

öncelikle çok geçmiş olsun bende aynı şikayetten müstaribim benimde kış aylarında ciddi derecede ayaklarım terlemeye maruz kalıyor en büyük sıkıntım topuklarım ve ayak ucu et yanakları ağrısı çekiyorum şimdide beton zemin maduru olduk 🙂 sahillerde yapılan son asfalt zemin çok kaygan ufak yağmurda bile yerler jilet gibi resmen atış yapamıyoruz rahat şekilde bu konudada şikayetciyim ayakkabı konusu sanırım kafa çok karıştırıcak bende durum onu gösteriyor 🙁
size de çok geçmiş olsun.
bütün gün okulda ayakları ayakkabı içinde olan oğlumun ayak terlemesi inin goratex, outdry gibi bir çok sistemi denedik. bir tek goratex te kuru gitti kuru geldi. ayakları terli olduğunda hemen egzama başlıyor. biz çözümü goratex te bulduk. size de fayda sağlayabilir.

size de çok geçmiş olsun.
bütün gün okulda ayakları ayakkabı içinde olan oğlumun ayak terlemesi inin goratex, outdry gibi bir çok sistemi denedik. bir tek goratex te kuru gitti kuru geldi. ayakları terli olduğunda hemen egzama başlıyor. biz çözümü goratex te bulduk. size de fayda sağlayabilir.

anladıgım kadarı ıle ayakkabı alanında karaköy cıvarlarında bir haylı magaza var son care ora kaldı oraya gıdıp cıddı decerece arastırma yapıp oyle karar versem sanırım daha saglıklı olucak gıbı bılgıler ıcınde ayrıca cok tsk ederım sagolun.

Son düzenleme:

faruk abi bende de böyle açılmalar oldu sağ tekte(aldıktan 1.5 sene sonra oluştu). herhangi bir darbe, topa vurma vsvs olmamasına rağmen kullanıcı hatası dediler. sol tek sapasağlam+ aynı ayakkabıdan eniştede var, aynı tarihte alınma, şantiyede inşaatta giyer ayağından çıkarmaz onunkilerde tık yok.
SPX nin bana dediği ayak teri zamanla malzemeyi yıpratmış da vsvs. ulan zaten teri dışarı atsın diye bir ufak 2.el motor parası verdik, goretex bu ter dışarı hava içeri özellikli. ürün kusurlu olur bu dedikleriyle ama nafile söylediğim zaman bunları uzmanları öyle demişmiş.

ayakkabıyı kullanıma engel değil, su geçirmiyor. sadece SPX in satış sonrası politikasını pek beğenmemek adına yazdım. salomonun da distribütörü SPX bildiğim kadarıyla. yani üretici ne kadar iyi olursa olsun distribütör böyle uygulamalarla markayı zedeliyor.

yine de salomon iyidir 🙂

Dosyalar

• DSC_0279.JPG
    DSC_0279.JPG
    31.1 KB · Okunma: 48
Karaköy de yds var.orayı ziyaret etmeden bot almayın derim.

Back