Kışlık Bot

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Oltanın
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ahanda şu anda giydiğim, tarih de yukarda. Memnunum ama hafiften soğuma başlıyor şimdi jack wolfskin bota geçme zamanı. Onunda fotoğrafını çekip koyarım 4 sene önce metro marketten almıştım hamam gibi yapıyor ve benim üşüyen ayaklarım için çok uygun hatta kendi kendime dua ediyorum kendime bu güzelliği yaptığım için

Dosyalar

• IMG_20191226_113156.jpg
    IMG_20191226_113156.jpg
    63 KB · Okunma: 88
  • IMG_20191226_113156.jpg
    IMG_20191226_113156.jpg
    63 KB · Okunma: 78
Ben yazımı şöyle düzelteyim.
Ben çok memnunum. Çok daha kaliteli ürünler illaki vardır. Araştırmakta fayda var. Marka elçiliği yapmıyorum. Ben rahat ettim. Onu belirtmek istedim
Saygılar
98578 dosyayı görüntüle
2. sıradaki salomonun bileksizi vardı bende, 4 sene dayandı en sonunda taban parçalanmaya başladı, kışın ayakları çok üşütüyordu bayağı bir soğuk yedim ve başka ayakkabıya geçtim ama iç tabanı harikadır ondan çıkartıp şimdiki ayakkabıya koydum 😀

faruk abi bende de böyle açılmalar oldu sağ tekte(aldıktan 1.5 sene sonra oluştu). herhangi bir darbe, topa vurma vsvs olmamasına rağmen kullanıcı hatası dediler. sol tek sapasağlam+ aynı ayakkabıdan eniştede var, aynı tarihte alınma, şantiyede inşaatta giyer ayağından çıkarmaz onunkilerde tık yok.
SPX nin bana dediği ayak teri zamanla malzemeyi yıpratmış da vsvs. ulan zaten teri dışarı atsın diye bir ufak 2.el motor parası verdik, goretex bu ter dışarı hava içeri özellikli. ürün kusurlu olur bu dedikleriyle ama nafile söylediğim zaman bunları uzmanları öyle demişmiş.

ayakkabıyı kullanıma engel değil, su geçirmiyor. sadece SPX in satış sonrası politikasını pek beğenmemek adına yazdım. salomonun da distribütörü SPX bildiğim kadarıyla. yani üretici ne kadar iyi olursa olsun distribütör böyle uygulamalarla markayı zedeliyor.

yine de salomon iyidir 🙂

ilk defa böyle deforme olan salomon gördüm. Ana merkeze yazsaydınız hocam. Üniversitedeyken bi salomon almıştım bi gün giydim tipi hoşuma gitmedi, geri götürdüm almadılar. Dağcılıkla uğraşıyoruz, iyi dedim dağda bayırda giyeyim yırtılsın atarım. 10 sene çarşağından çamuruna envai leş ortamda giydim ayakkabıyı hiç birşey olmadı. 2 sene önce gittim bi öküz parasına yeni bitane aldım. Şimdilik canavar bakalım.

SPX çalışanları çok sinir bozucu ama. Bidaha bişey almam muhtemelen oradan

ilk defa böyle deforme olan salomon gördüm. Ana merkeze yazsaydınız hocam. Üniversitedeyken bi salomon almıştım bi gün giydim tipi hoşuma gitmedi, geri götürdüm almadılar. Dağcılıkla uğraşıyoruz, iyi dedim dağda bayırda giyeyim yırtılsın atarım. 10 sene çarşağından çamuruna envai leş ortamda giydim ayakkabıyı hiç birşey olmadı. 2 sene önce gittim bi öküz parasına yeni bitane aldım. Şimdilik canavar bakalım.

SPX çalışanları çok sinir bozucu ama. Bidaha bişey almam muhtemelen oradan

ana merkez dediğiniz salomon international ise oraya da yazdım hatta sağ olsunlar mail üzerinden güzel geri dönüşler yaptılar ama yapabilecekleri tek şey yine distribütör numarası vermek oldu ben de uğraşmadım sonra

Back