Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kıyı balıkçılarım yaraladığı martılar

vipsec

Yeni Üye
Adı
yiğit koç
Merhaba hobidaşlar
Üsküdar sahil tarafında bulunmaktayım ve genelde bu bölgede kıyıdan avlanmak dayım. birkaç defa başımıza geldi şahit olduk. olta atarken martıları yaralama ile ilgili istemediğimiz durumlar olabiliyor. fakat benim anlamadığım misindeyiz koparıp hayvanı o şekilde bırakma mantığıdır. bugün sahilde olta attım tam takımları topladım arabama giderken, dikkatimi beyaz bir şey çekti. dikkatli baktığımda yaralı bir martının olduğunu gördüm ölmek üzereydi oltamı çıkardım martıyı kıyıya aldım. diğer balıkçı bir arkadaşta 2 3 tane iğneyi hayvanın belli bölgelerinde saplanmış, onları çıkardık. bunları yazarken hayvan arabamda sardım kurusun diye ve zabıta yi aradım yarım saat oldu ne gelen var ne de giden. Halen yetkili beklemekteyim böyle bir durumda kimi aramak lazım fikri olan lütfen yazsın. Numarada martı daha iyi durumda. Yaşanası muhtemel.
image.jpg

Ekli dosyalar

yyildirayy

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Belediyeyi arayın yalnız zabıta mı, veteriner hizmetleri mi?
Ayrıca bu düşünceli davranışınız için sizi tebrik ederiz.
Herkes sizler gibi olsa keşke.

vipsec

Yeni Üye
Adı
yiğit koç
Bence tekrar arayıp aradım 1 sattir kimse gelmedi, Bimere şikayet edecem deyin
Gerek kalmadı hocam martıyı iyice kuruttum arabada serbest olarak bıraktım. Hayvan kendine geldi ve şimdi arabanın kapısını açtım yavaşça çıktı ve pıırrrrrr uçuverdi.

yyildirayy

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
:):):):):)

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba hobidaşlar
Üsküdar sahil tarafında bulunmaktayım ve genelde bu bölgede kıyıdan avlanmak dayım. birkaç defa başımıza geldi şahit olduk. olta atarken martıları yaralama ile ilgili istemediğimiz durumlar olabiliyor. fakat benim anlamadığım misindeyiz koparıp hayvanı o şekilde bırakma mantığıdır. bugün sahilde olta attım tam takımları topladım arabama giderken, dikkatimi beyaz bir şey çekti. dikkatli baktığımda yaralı bir martının olduğunu gördüm ölmek üzereydi oltamı çıkardım martıyı kıyıya aldım. diğer balıkçı bir arkadaşta 2 3 tane iğneyi hayvanın belli bölgelerinde saplanmış, onları çıkardık. bunları yazarken hayvan arabamda sardım kurusun diye ve zabıta yi aradım yarım saat oldu ne gelen var ne de giden. Halen yetkili beklemekteyim böyle bir durumda kimi aramak lazım fikri olan lütfen yazsın. Numarada martı daha iyi durumda. Yaşanası muhtemel.
Ekli dosyayı görüntüle 67249
Oncelikle tebrik ederim.
Bu gibi durumlarda yanlis bilmiyorsam Uskudar Selimiye'deki hayvan hastanesinin acil servisi 7/24 hizmet veriyor. Emin olmamakla beraber oyle animsiyorum.

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Martı uçamadığından ıslanmış ve üşümüş, görmeseydiniz sabaha kadar ölürdü.
Sizin sayenizde ısınıp kendine gelmiş,
Bir canlıyı ölmek üzereyken sayenizde tabiata geri kazandırdığınızdan dolayı sizi tebrik ederim.
Böyle durumlarda herkezin sağduyulu olup yardımcı olması gerekir.

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Duyarlı davranışınızdan dolayı tebrik ediyorum..
Resmi makamların çoğu bu tür şeylerde duyarsız malesef.. Kendi çabamızla ne yapabilirsek anca odur..