Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kıyı balıkçılarım yaraladığı martılar

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bir keresinde böyle bir balıkçı karabaş martı oltama takılmıştı. İp boynuna dolanmıştı. :( Çözdük. Hiç hareket etmiyordu. Öldü diye üzüldük ve kenara koyduk. 5 dakika baygın kalan hayvan yavaş yavaş kendine geldi ve 15 dakika sonra iyice canlandı ardından uçup gitti.

Son düzenleme:

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Merhaba hobidaşlar
Üsküdar sahil tarafında bulunmaktayım ve genelde bu bölgede kıyıdan avlanmak dayım. birkaç defa başımıza geldi şahit olduk. olta atarken martıları yaralama ile ilgili istemediğimiz durumlar olabiliyor. fakat benim anlamadığım misindeyiz koparıp hayvanı o şekilde bırakma mantığıdır. bugün sahilde olta attım tam takımları topladım arabama giderken, dikkatimi beyaz bir şey çekti. dikkatli baktığımda yaralı bir martının olduğunu gördüm ölmek üzereydi oltamı çıkardım martıyı kıyıya aldım. diğer balıkçı bir arkadaşta 2 3 tane iğneyi hayvanın belli bölgelerinde saplanmış, onları çıkardık. bunları yazarken hayvan arabamda sardım kurusun diye ve zabıta yi aradım yarım saat oldu ne gelen var ne de giden. Halen yetkili beklemekteyim böyle bir durumda kimi aramak lazım fikri olan lütfen yazsın. Numarada martı daha iyi durumda. Yaşanası muhtemel.
Ekli dosyayı görüntüle 67249
Yavru bir martı,biraz balık yese düzelir gibi.
Kanadı kırık değilse tabii.

Önder Kanığ

Moderatör
Yönetici
Adı
Önder
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sevgili Yiğit,

Duyarlı davranışın için tebrik ederim.Hayat çevremizde bulunan canlılarla güzel.
Onları sevip korumalıyız.Bu konuda toplumumuzda maalesef yeterli bilinç yok.

Herşeyin gönlünce olması dileğiyle

İyi forumlar

ensaraydin

Daimi Üye
Adı
ensar
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Can kurtarandan allah razı olsun...can candır sonuçta..ha bi insan ha bir martı.. sen bir canı kurtarmişssin allah senden razı olsun kardeşim..

Önder Kanığ

Moderatör
Yönetici
Adı
Önder
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bazende tersi olur.Martı kıyı balıkçısını yaralar.
Sevgili Eşref bey;
Hayvandır içgüdüsel davranır yapar,Peki hayvanlara bilinçli olarak zarar verenlere ne denir.

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif